Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Na egy kicsit a játékmenetről.

9.2 órám van a játékban. Nagyjából ott tartok, hogy most javították meg az augmentációimat.

Egy kicsit töredezettnek, nehézkesnek találom a játékmenet gördülékenységét. Elég szenvedősnek éreztem az eddigieket. Mármint nem is pontosan a játékmenet, hanem a történések gördülékenysége miatt.

Ott van ugye a quest, hogy menjek el megjavíttatni az augjaimat a könyvtárba. Én ezt a Drahomir-os vonalon oldottam meg. Persze be is lopakodhattam volna, vagy rambózhattam volna a könyvtárba. De gondoltam megoldom ölés nélkül, békésen. Már itt kezdtem kaparni az arcomat mikor az a k*cs*g Drahomir sose akart átengedni, megcsináltam egy csomó mellékküldetést pedig azon a vonalon. Mindenki küldött mindenkihez, már nem értettem mi lesz a vége. Aztán a végén még mindig nem akart beengedni abba a zónába.

És mindezekhez társult nagyon nagyon sok szöveg. Amiket nem lehet skippelni, mert az egyik ilyen szövegbe volt benne a megoldás is. (De nem jelezte a játék, ezért ha nem figyelsz akkor nem is tudod meg). Mégpedig, hogy fel kell nyomni Drahomir-t a rendőröknél, mert ő korrupt, vagyis inkább csak be van öltözve rendőrnek. Ezért beszélni kell egy rendőrcsajjal, aztán várni míg lelövik.

Persze tök jó, hogy ilyenek vannak benne, meg mindenki úgy oldja meg ahogy akarja. De ez kicsit sok volt tegnap nekem. :)

És ha belegondolok ez nem is a játék hibája, hanem az enyém. El vagyok szokva az ilyen körültekintést, és odafigyelést igénylő játékoktól.

[ Módosította: ollie ]

Új hozzászólás Aktív témák