Hirdetés
- MasterDeeJay: A száz dolláros RTX 3060-as kártya tesztje (Jieshuo RTX 3060M 6GB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- total90: Microsoft, te drága…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalikiraly
addikt
-
hcl
titán
ÓÓÓ a kis munkagépek! Imádom őket! Rákoson állt úgy gép, hogy majdnem felmásztam rá

Ja én is úgy voltam, hogy se kerítés, se semmi, csak nem lesz baj...
Csak az már MÁV terület 
-
Lalikiraly
addikt
Jó hat bennem is nagy volt a kisértés de gondolom megagyaltak volna a vasutasok bár ott Rákoson ezer évbe látok egy lelket is. Csak a szep nenit aki inditja a vonatot. Néha van egy két jó caaj ott is.
Az a baj hogy úgy bamilom kiesik a szemem. Erre mondjak hogy mint akinek kocsanyon lóg.
-
sidi
aktív tag
ÓÓÓ a kis munkagépek! Imádom őket! Rákoson állt úgy gép, hogy majdnem felmásztam rá

Mi fel is másztunk rá, engedéllyel, 2 vasútbarát diákot felengedett a vezető.

Sajnos 25 éve még nem volt fényképező, telefonban sem nagyon, legalábbis a miénkben.hcl: Szöcske a Bobo villany testvére.
-
Lalikiraly
addikt
Köki? Ha már képek :
Laposvár
Fehérvár
Szintén Lapos
Ez is
Valahol Somogyban
Valahol volt egy Búvár is Kaposváról, csak nem találom.ÓÓÓ a kis munkagépek! Imádom őket! Rákoson állt úgy gép, hogy majdnem felmásztam rá

-
hcl
titán
Haha azt en is szeretem

Pont mai kép Kökin
Azert egy Gyeseves Szili zuzalékkal és Kárpát BoBo meg az agyazatos kocsikkal hatrébb...Köki? Ha már képek :
Laposvár
Fehérvár
Szintén Lapos
Ez is
Valahol Somogyban
Valahol volt egy Búvár is Kaposváról, csak nem találom. -
sidi
aktív tag
Haha azt en is szeretem

Pont mai kép Kökin
Azert egy Gyeseves Szili zuzalékkal és Kárpát BoBo meg az agyazatos kocsikkal hatrébb...Nem lep meg.

Köszi a képet, kedvenceim között vannak ezek is.
Gigant H0 méretben még megvan, a másik a Gorilla villanymozdony volt, az sajnos a terepasztallal együtt lett eladva az első költözéskor. -
Lalikiraly
addikt
-
sidi
aktív tag
Köszi! Megnézem, ez már pont kimaradt... archive.org oldalon fent is van.
Anno inkább kimentünk haverral biciklivel Rákosrendezőre vonatokat nézni.
-
Lalikiraly
addikt
Kezd jól kinézni. Bőven van dolguk.
Szerbiába egy maroknyi csapat fejleszti amúgy... Asszem Belgrádba -
Lalikiraly
addikt
Hali mindkettőtöknek válaszolok ezt így egybe

Ó persze várjuk csak nem kapjuk ezt a csoda frissítést. Persze a Steamen felrobbant a fórum, de ez van.
Igen egyébként egy rohadt jó játék lesz majd akkor, főleg az új motorral. Grafikán azért durván lenne mit javítani, erőforrásoptimalizálásról ne is beszéljünk.
És jó lenne a Frame gen vagy DLSS.... Mert hogy egyik sincs.
Terepeasztal féleségem nekem is volt... De erősen vonat mániás vagyok igen.
-
sidi
aktív tag
Ez nem semmi, nem is láttam ilyen komoly vasút szimulátort, persze nem is játszom semmivel, leszámítva pár retro játékot igazi retro gépen, szökőévente.
Volt H0 terepasztalom, de eladtam mikor megnősültem. Vasútrajongó vagyok én is, egy kiránduláson kisvasút kisiklott kocsit toltunk vissza az ékről, amire a mozdony húzta fel. Egri távolsági buszt is toltunk már be, kellett egy kis biztatás az embereknek, hogy sikerülni fog, beindult. Jók ezek, nem semmi, hogy a játékban is vannak már rá jelenetek. -
Dr. Mózes
aktív tag
Nagyon bírom a lelkesedésedet a játék iránt
Tuti van már egy éve is, hogy rakod ki folyamatosan róla a posztokat, és minden egyes alkalommal valami nagyon nagy frissítésre vársz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Óra topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Playstation 5 FAT Lemezes
- MSI Cyborg 15 B2RWFKG Core 7 240H RTX 5060 8GB GDDR7 16GB DDR5 1TB SSD 144Hz DOBOZOS ÚJ
- Lenovo IdeaPad Flex 5 2in1 Ryzen 5 7530U 16GB RAM 512SSD FHD+ Garancia
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i7-1165G7 16GB RAM 512 SSD GARANCIA
- Fullextrás! Lenovo ThinkPad T14s Gen 1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 1000GB FHD TouchScreen 1 év garancia
- HP EliteBook 845 G10 14" touch Ryzen 5 pro 7540U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Csak az már MÁV terület

Az a baj hogy úgy bamilom kiesik a szemem. Erre mondjak hogy mint akinek kocsanyon lóg.
Azert egy Gyeseves Szili zuzalékkal és Kárpát BoBo meg az agyazatos kocsikkal hatrébb...