Hirdetés

2024. szeptember 12., csütörtök

Gyorskeresés

(#1) pandras83

pandras83
senior tag

Játszottam pár kört az alfával, hááát 80% bf2042, viszont a gunplay jobb, jobban érezni a fegyók súlyát. A grafika elmarad a 2042-től, cserébe 140+ fps lazán megvan 5600+4070 mellett. Alfa állapothoz képest majdnem késznek tűnik.

Cyberfuck Patchrunner

(#2) oriic válasza pandras83 (#1) üzenetére

oriic
HÁZIGAZDA

Esélyes, hogy nagyot megy majd, meglátjuk mennyire érdekli népeket.

Live-Die-Respawn

(#3) VágniValó

VágniValó
addikt

és ez ingyé jön? Videó alapján abszolút vállalható.
Drukkolok nekik!

https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE

(#4) oriic válasza VágniValó (#3) üzenetére

oriic
HÁZIGAZDA

Yup, F2P. Alapvetően multi, de lesz kampány benne a Black Hawk Down alapján.

Live-Die-Respawn

(#5) VágniValó válasza oriic (#4) üzenetére

VágniValó
addikt

Ja olvastam a cikket, költői kérdés volt :DDD
Xdefiant-ba ha bele tudtam tenni 3 órát, ebbe még lehet a sokszorosát is.
Kérdés hogy megjelenés után 3 hónappal vajon még mennyien fogják tolni, és az anticheat elég erős lesz-e hogy távol tartsa a kreténeket.

https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE

(#6) oriic válasza VágniValó (#5) üzenetére

oriic
HÁZIGAZDA

:R

Live-Die-Respawn

(#7) myckey válasza oriic (#4) üzenetére

myckey
veterán

a Black Hawk Down jól hangzik...a többi le van ejtve. :K

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#8) shotika

shotika
őstag

Video alapján fasza kis game-nek tűnik. Kellemes grafika, jónak tűnő gunplay, letisztult HUD és inventory. Be is regeltem a bétára, jó lenne már egy game, ami a túlságosan arcade CoD és a túl hardcore extraction gamek közé esne be. meg hát na, Delta Force... Az első multicímek között volt, amivel anno játszottam :)

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#9) pRoject22

pRoject22
őstag

Ahogy nézem ez a game életben maradása IS a csalókon fog múlni, ha a nem tudnak majd mit kezdeni a csalókkal akkor szépen lassan kihal ez is majd.

[ Szerkesztve ]

¯\_(ツ)_/¯

(#10) Bad Pritt válasza pRoject22 (#9) üzenetére

Bad Pritt
félisten

Na igen, addig érdekelt ez is, amíg ki nem mondta Jack a bűvös full crossplay kifejezést. PS-en gondoltam kipróbálni, de francnak se kellenek a PC-s csalók, szóval remélhetőleg lesz csak konzol crossplay is, anélkül halott játék.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#11) pRoject22 válasza Bad Pritt (#10) üzenetére

pRoject22
őstag

És képzeld el mondjuk én aki PC-n játszik mit érzek, itt van egy halom jobbnál jobb játék de egyszerűen nincs gyomrom játszani velük mert agyig van minden csalóval, talán a Valorant az ami még tartja magát de azon kívül minden pvp game élvezhetetlen

¯\_(ツ)_/¯

(#12) csiby222

csiby222
aktív tag

Amúgy az lett bejelentve hogy csúszik az alfa teszt: https://x.com/DeltaForce_Game/status/1813227090642080107

[ Szerkesztve ]

Azt nem csináljuk meg ami működik.

(#13) oriic válasza csiby222 (#12) üzenetére

oriic
HÁZIGAZDA

Köszi infót. :R

Live-Die-Respawn

(#14) csiby222 válasza oriic (#13) üzenetére

csiby222
aktív tag

Nincs mit.

(#15) Maxell014

Maxell014
senior tag

.

[ Szerkesztve ]

(#16) csiby222 válasza oriic (#13) üzenetére

csiby222
aktív tag

aug 6. https://x.com/DeltaForce_Game/status/1816111957575098449

(#17) shotika

shotika
őstag

Előtölthető a tesztjáték a saját launcherükön keresztül, 43gb.

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#18) Polllen válasza Bad Pritt (#10) üzenetére

Polllen
nagyúr

A WH/aimbot ellen még lehet tenni, de a xim matrix + aim assist az elég pusztító...

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#19) Spizzi

Spizzi
tag

Na meg is jött a meghívó, kíváncsi leszek.

(#20) vaakuum válasza Spizzi (#19) üzenetére

vaakuum
addikt

Szintén. Megy a letöltés.

[link] reménykedek...

[ Szerkesztve ]

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#21) Iramirez válasza Spizzi (#19) üzenetére

Iramirez
aktív tag

Csatlakozom,most töltöm.Akkor csak holnap Start?

(#22) csiby222 válasza Polllen (#18) üzenetére

csiby222
aktív tag

vagy ott van a DMA Cheat sok sikert annak a kiszűréséhez :W

(#23) Spizzi válasza Iramirez (#21) üzenetére

Spizzi
tag

Holnap indulnak a szerverek aha, ma csak előtöltés van.

(#24) Iramirez válasza Spizzi (#23) üzenetére

Iramirez
aktív tag

Akkor holnap Hua!

(#25) Iramirez válasza Iramirez (#24) üzenetére

Iramirez
aktív tag

Lenne...ha nem update- olna :D

(#26) sz.atesz89

sz.atesz89
tag

Aki mondjuk twitch dropból szerezte a kódot ,hogy csinálta? Végignéztem az 1 órát . Összekapcsoltam a steamet a twitchel, de mikor átvisz a delta lapjára és írja h get code meg reedem oda nem kaptam meg a kódom.

PSN: szuhi

(#27) pRoject22

pRoject22
őstag

Egy óra game után azt mondom ,hogy ez sokkal jobb mint amire számítottam, úgy komplett mindenben jobb mint a BF 2042, pedig azzal többszáz órát játszottam, arról nem is beszélve ,hogy kiválóan van optimalizálva, 4K max graf 130-140 fps, egy drop vagy akadás sem volt eddig, hitreg is nagyon jó.

¯\_(ツ)_/¯

(#28) wjbhbdux válasza sz.atesz89 (#26) üzenetére

wjbhbdux
veterán

Csak rövid ideig adnak kódokat aztán elfogynak, most este 7-től lesz még egy kör.

/s

(#29) shotika

shotika
őstag

Én inkább az Extraction módot tesztelgettem. Na hát itt aztán minden van: fegyver upgradek, lőszertípusok, rengeteg item és a bázist is lehet upgradelni elég sok fajta módon.
Maga a gameplay és gunplay sokkal taktikusabb, mint mondjuk a CoD DMZ volt, sokkal fájdalmasabb is tud lenni ha elhullunk és oda a felszerelés. Én egy picit féltem a heal és reapir rendszertől, de viszonylag hamar meg lehet szokni mit hogyan kell és mikor/hol érdemes csinálni.
A graf kellemes. A külső terek szerintem kifejezetten szépek, a belsők viszont picit fantáziátlanok, de az optimalizálás az nagyon jó - a játék mindent ultrára rakott és csak néha reccen be 144 fps alá.
Ami nekem kicsit furcsa volt, azok a hangok. Egy codhoz képest nehéz még hamar átlátni, hogy pontosan honnan lőnek vagy hol mászkálgatnak körülötted az enemyk.

(#30) Iramirez válasza shotika (#29) üzenetére

Iramirez
aktív tag

Én még csak ismerkedek a játékkal :) volt olyan is hogy minden fegyver minden felszerelés nélkül indultam el harcolni :D

(#31) pRoject22

pRoject22
őstag

Cirkáló rakétával egyszerre 20 kill támadóban az utolsó szektorban :))

¯\_(ツ)_/¯

(#32) vaakuum

vaakuum
addikt

csak a mass-pvp módot próbáltam, nerkem valahogy furcsa a fegyverek kezelése. Nem látom, hová lövök :O, meg valahogy az egész láthatóságfurcsa, céltávcső ide vagy oda. Lehet csak túl gyorsan mozognak a karakterek, a tarkovban meg ez nem volt jellemző.

[ Szerkesztve ]

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#33) Iramirez

Iramirez
aktív tag

Melyik gombbal lehet slidingolni ?

(#34) Spizzi válasza Iramirez (#33) üzenetére

Spizzi
tag

Mármint a futásból becsúszásra gondolsz?

Ahogy láttam azt csak az csuklóra szerelt rakétavetős karakter tudja (meg nem mondom a nevét hirtelen), és csak simán sprint közbe megnyomod a guggolást (C).

(#35) Iramirez válasza Spizzi (#34) üzenetére

Iramirez
aktív tag

:R

(#36) nincsnév007

nincsnév007
őstag

Ps5re is fog majd jönni ?

(#37) oriic válasza nincsnév007 (#36) üzenetére

oriic
HÁZIGAZDA

Nincs meg megjelenési dátum, de elvileg a teljes kiadás együtt jön minden platformra.

Live-Die-Respawn

(#38) Iramirez

Iramirez
aktív tag

Van még rá esély,hogy dobnak ki még "proba"acountokat ?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.