Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
van, bár attól tartok volt egy dell inspiron n5010 notim. egyik nap munka közben kifagyott. bekapcs gombot hosszan nyomva tartva kikapcsolta magát, áramtalanítottam, akksi ki, vártam, akksi be és indítás. indulás után semmi kép csak nyolc sípszó. szünet, nyolc sípszó. ahogy olvastam erre mondanak kijelzőkábelt és videókártyát. szétszedtem a gépet, megmozgattam a kábelt, semmi. ez tényleg videókártya? gondolom akkor the end és alaplapcsere vagy menthető még valahogyan? néztem youtube-on hogy ilyen-olyan billentyűkombókat nyomogatnak de nekem az sem segített. talán bekapcs + d volt, de semmi.
-
Agostino
addikt
sziasztok
dell n5010-be keresgéltem ssd-t, hogy ki tudjam váltani a gyalázatosan lassú 5400-at forgó hdd-met. adata su800-at néztem ki hozzá. szerintem nem lenne vele semmi gond, sima 2.5-ös sata vinyó van most benne szóval gondolom elketyegne, de megkérdem azért, szokott-e hisztis lenni a n5010 az ssd-re? i350m fut benne, viszont, hogy pontosan milyen alaplap melyik rev azt nem tudom sajnos
-
Agostino
addikt
szia
köszi a tippet, megoldódott, de igen, ahogyan te is mondod, hővezető lapra volt szükségem, 1 mm vastagságban. beraktam, azóta feltámadt a noti. stress test alatt a 62°C stabilan megmarad, de ennyit általános körülmények sosem kell futnia. már csak akksi kell bele, a mostani öt éves, hiába dugom be 0%, töltődik de ennyi, meg sem mozdul
-
Agostino
addikt
sziasztok
kaptam ingyen egy dell n5010-et, szóval sok nem fog veszni, de akkor is zavar a probléma: szegény gépnek meghalt az IO boardja, kapott egy újat, most bekapcsol rendesen, nem csipog van bios, boot stb. viszont amikor összeraktam 10-15 másodperc után lelőtte magát. újrapasztáztam, most bírta fél percet is, de megint lelőtte magát. megnéztem jobban minden felfekszik-e rendesen. gyanúsan meleg volt, legalábbis a procihoz képest a videokártya chip, vagy mi a szösz a neve. nos kiderült, hogy ez a zseniális egy pontos felfogatás nem ér semmit sem, a hővezető nem fekszik fel teljesen síkban a gpu-ra. próbálom képpel is szemléltetni [alapállapot] [rányomott állapot]. létezhet, hogy emiatt hal meg az egész... jó nyomon járok? ha igen, akkor milyen paszta kellene ide, ami meg is tartja kicsit az alakját? sima desktop cpu-hoz való fehér pasztám van, de az túl folyékony
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi