Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Az eredti problémámról itt írtam: [link]
A lényeg, érvénytelen partíciós tábla hibaüzenetet kaptam indításkor. A neten elolvastam sok mindent, azt javasloták, hogy win xp telepítőlemez, hibajavítás, majd fixmbr, fixboot parancsok kiadása.
Megcsináltam, nem segített... Most ott tartok, hogy mást ír ki, miután a lemezen lévő partíciókhoz is hozzányúltam.

A gép továbbra sem indul, a fenti hibaüzenetet kapom, de más gépbe átrakva a vinyót látom a rajta lévő adatokat.
Mit tudok még kipróbálni?
-
tvamos
nagyúr
válasz
NoOne1976
üzenetére
Ugye viccelsz?
Mi az OS-ed? XP?
A kicsi puha szerint meg igy.
Szerintem kell oda egy uj HDD, (SSD, SSHD, valami,) meg egy uj win telepites, lehetoleg w7. -
HaZse
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Én még egy HDTune progit a lefuttatnék rajta. Egy olvasási tesztet. És megnézni, hogy nem-e lassúl be a teszt alatt.
Szerintem szerezz kölcsön egy HDD-, arra pakolj fel egy OS-t, tedd fel a Dell drivert és úgy nézd meg, hogy belassúl-e. Ha igen, akkor ott HW hiba lesz. Ha HDD csere után jó a rendszer, akko dúrd le a HDD-t és tedd újra a saját HDD-dre. (Elég, ha az ideiglenes HDD-ről a partició egy partició cklónozó programmal átmásolod).
H úgy is belassúl, akkor a HDD csere.
-
SzaboZE
addikt
válasz
NoOne1976
üzenetére
Van alul egy műanyag lemez, tartja vagy 5-6 darab csavar. Kicsavarod, alatta megtalálod a cpu hűtőt, azt 5 csavar tartja. Leveszed, vele együtt a már pollenszűrővé átalakult porcsomót is eltávolítod, majd a hűtőt kifújod és visszateszed a helyére. Ha pedig kérik, hogy nézd meg aidában a hőmérsékletet, akkor fogadj neki szót, mert jó mond
Ha a hűtő pasztázása és tisztítása nem történt meg, akkor ne várd, hogy megoldódik 
-
somasz
addikt
válasz
NoOne1976
üzenetére
rossz embernek válaszoltam, bocsi
ha van throttling, az magyarázhatja a belassulást
-
NoOne1976
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Adott egy Dell Inspiron 1525-ös gép. Évekig hibátlanul tette a dolgát. Majd azt vettük észre, hogy bekapcsolás után belassul. Először még megy rendesen, majd egyre lassabb, a végén már fél perckell ahhoz is, hogy az egyik alkalmazásról egy másikra váltoson, vagy böngészöben másik ablakba. Ha át is vált, szinte csíkonként frissít.
Az érdekesség az, hogy az XP újratelepítése megvolt, nem segített. A rendszer nem fagy le, nem száll el, nincs kékhalál.
Azzal egészíteném még ki, hogy a vinyó 100/100-as, és azt veszem észre (a párom gépe), hogy mikor elkezdi használni, akkor még jól működik, majd fokozatosan lassul le. Ez odáig fajul, hogy a böngésző már nem is tölti be az összes képet az oldalról, meg szétesik stb.
Majd órákra bekapcsolva maradt, de nem futott semmi. Ekkor leültem elé, megint használható volt, majd újra belassult.
Nem lehet hogy valami túlmelegszik benne? VGA? RAM?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- EAFC 26
- Arc Raiders
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Márcsak prevenciós célból is.

Ha a hűtő pasztázása és tisztítása nem történt meg, akkor ne várd, hogy megoldódik