Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
válasz
valakky
üzenetére
0. BIOSt frissítenék, illetve BIOS-ban kapcsolgatnám a sleep state-eket.
1. Bebootolnék egy linux-szal vagy winpe-vel és megnézném, ott jó-e.
2. Feltelepíteném az ingyenes drivereasy-t és örülnék, jó drivereket szokott találni, talán nincs benne azokban, melyeket néztél.
www.drivereasy.com3. Win7 reinstall. Tisztább-szárazabb-biztonságosabb érzés!

-
válasz
valakky
üzenetére
Majd ha lesz több tapasztalatod, akkor degradálj, köszönöm. És már nem 2012-ben vagyunk. De tesztelj egy sata1 és egy sata3 alaplapot napi használatban, hasonló hardverrel (ugyanolyan hardverrel) nyilván, pl 4-5 chrome ablak, egy excel... ilyenek, kb 1 hétig. Ha ez megvan akkor írj nekem ilyeneket. Pl tegyél mind két lapba egy wd blue 3d 250gb ssd-t. A samu is az amd-re volt allergiás. Várom a teszt eredményét.
Szép estét. -
Krystal_s
addikt
válasz
valakky
üzenetére
Nem értem most miért fontos, hogy újabb? A lényeg az volt, hogy nála Linux alatt jobb a net és Win alatt lassabb, nálam pedig fordítva és Intel kártyákról van szó.
Azt külön nem írta, hogy Wifi, vagy Lan, de szerintem Wifiről volt szó.
A régihez pedig pont, hogy illene már normális drivert kiadni Linuxra is, mivel évek óta gond, hogy felezi a sebességet, vagy még annyit sem tud. Energiagazdálkodással kell trükközni, de nem mindenkinél működik. pl nálam nem volt jó akkor sem. -
SzaboZE
addikt
válasz
valakky
üzenetére
Létezik ilyesmi, csak a csatlakozókat kell kitalálnod, hogy milyenről milyenre kell.
https://www.aliexpress.com/item/32539037318.html?spm=2114.12010615.8148356.5.42b87810EfjLap
Immy: mindenképpen

Új hozzászólás Aktív témák
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megbízható