Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
november
üzenetére
Szia!
A support assist ajánlott, az fel is tesz minden drivert, nem neked kell szenvedni vele.
A touchtól balra van a monitor lecsukásérzékelője, a winyóban lévő mágnes miatt azt hitte lecsuktad a fedelet, No para.
BIOS-t nagyon ajánlott frissíteni, de mindig legalább félig töltött akkuval és bedugott táppal! -
haxxika
senior tag
válasz
november
üzenetére
Miért járna adatvesztéssel? Ha kelleni fog, akkor majd a megfelelő helyre kiírja a filet.
Akksit én folyamatosan a gépben hagyom, ebben lassan 2 éve benne van (mióta nálam van), mindig maxra töltöm, express charge-al ráadásul. Mostanában kezdett veszteni a teljesítményéből, de az akksi ígyisúgyis cserés lenne előbb utóbb. -
haxxika
senior tag
válasz
november
üzenetére
1) Service tag alapján azonosítják főként, elég csak ezt bemondani ha baj van, és már tudják (dell honlapjáról lekérhető, hogy meddig van rajta gari).
4) Csak a SupportAssistot hagytam fent minden esetre, ez elég a driver frissítésekhez. Más szoftvert nem raknék, mert fölösleges. Szerintem érdemes frissen tartani a BIOS-t, Dellék frissítik 2-3 havonta. Tud a gépen gyorsítani, illetve a teljesítményt optimalizálni. Illetve egyes esetekben szükséges is a frissítés. Jártam már úgy, hogy a Bitlocker titkosítás nem akart lefutni normálisan, mert szükséges volt hozzá egy BIOS frissítés.
2-3 ponthoz sajnos nem tudok mit mondani, nekem a monitorom mindig éber ha felhajtom a gépet. Az, hogy a vinyó lekapcsol egy idő után pedig megszokás, ha nem megy, akkor minek egye az áramot fölöslegesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi