Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
válasz
phoeneex
üzenetére
Az érontőgombok tökéletesen működnek, LED es kijelzőm van ami ugye elég fényes, de erős fényviszonyok közt is türhető. Masszívan van összerakva, de egy-két helyen a tervezésből adódóan, fura megoldások vannak, (összecsukott állapotban), a fedlap alatt nincs kitámasztva így azt könnyedén be lehet nyomni, eltörni nem lehet, vagyis nemhiszem, hogy emiatt sérülne, de elég fura. Ezen kívül a monitor alatti vízszintes keretlap is ugyanezzel a gondokkal küzd, kb 4mm re van a monitortól és semmi támaszték. Ami még fura , hogy a port meg a szöszöket úgy vonza mint a mágnes, de ez csak a sztatikus töltöttség miatt van így. Amiket leírtam, elviselhető hibák, némeike kiküszöbölhető, ezen kívül, eddig nem találkoztam gyenge ponttal.
-
DIEGO15
őstag
válasz
phoeneex
üzenetére
Egy idelye már megvan nekem.
- A bill nem hullámzik egyáltalán, vagyis ez nem igaz, minimálisan igen, de szerintem ez minden gépnél így van. Az az igazság hogy úgy van fizikailag beállítva a bill hogy bármilyen szögből nézed hullámzást látsz benne, de ez csak optikai csalódás, lassan már vízmártéket is használni fogok, hogy ezt bebizonyítsam.
- A touchpad szerintem túlérzékeny és ezzel nincs is semmi baj, sőt olyan mint egy megszokott touchpad, viszont én kikapcsoltam, mert ha írok véletlenül mindíg megérintem és akkor elkattint valahova.
- Nagyon jó minőségű kijelző, sokat még nem láttam, de ennél színhűbbel még nem találkoztam.
- A beépített speakers télleg szar, de a hangártya az fasza benne,szal bármi mást dugsz rá, akkor olyan amilyennek lennie kell.Annyi baja van nekem, h a az akksi lötyög kb 1mm kilengése van, de ezt megoldottam egy A4es lappal osszehajtogatva, mögétéve.
A monitor pedig nekem hullámzik egy kicsit, lehet, hogy azért mert minimális fenyerőn használom.(Olyan mint amikor a TVben látod h egy monitort vesznek,na nem annyira durván, nem zavaró egyáltalán,csak megjegyeztem.)Ezek az én tapasztalataim, de lehet, hogy neked mások lesznek jobb-rosszabb, minden gép más.
-
Che Guevara
csendes tag
válasz
phoeneex
üzenetére
Oh, tényleg lehet rendelni P-sel!
Sry. A vám mértékéről a VPOP honlapon tudsz érdeklődni (http://vam.gov.hu/viewBase.do?elementId=4657&modulId=2). De inkább nem irok ki belőle, mert az előbb se biztos, hogy jót irtam ezzel a 430 eurós értékhatárral... inkább azt mondom, el kell olvasni.
Hogy mikor lesz kapható azt én nem tudom... itthon még a korábbi modelleket is csak drágán lehet beszerezni - sztem. -
Che Guevara
csendes tag
válasz
phoeneex
üzenetére
ha már 1100 dollárt szánsz egy gépre én biztosan studio xps-t vennék. én majdnem ennyiért vettem a 13-asom, de abban már a legújabb szériás proci van (P-sorozat) sli (!!
) grafikus processzorral 4 gigabyte rammal plusz a proci és ramok 1066-os FSB-n kommunikálnak... már-már igazi future tech... ráadásul elég kicsi ahhoz, hogy kinyiljon a képernyő egy repülőn vagy buszon is... én nagyon imádomÜdv,
-
Che Guevara
csendes tag
válasz
phoeneex
üzenetére
Én áprilisban vettem a saját Studio XPS-em Kanadában, amikor kinn voltam. Nekem azt mondták, hogy az ott rendelt számitógépet nem lehet kihozni az USA és Kanada területéről. A garancia pedig csak az adott országban érvényes. Én nem tudok arról, hogy ezt honositani lehetne valahogy, pedig jó lenne! ;) Hab a tortán, hogy minden 430 eurónál drágább dolog után vámot kell fizetni az Unió területén. Ha érdekel, akkor fel tudok ajánlani egy Studio XPS 13-at - a hirdetést megtalálod az apróban - vagy augusztusban megyek újra Kanadába és tudok segiteni.
Üdv,
-
herrLeon
tag
válasz
phoeneex
üzenetére
Németországból rendelhetsz bármit, postakölség sem olyan nagy, és ami talán a legjobb, olyan gépet raksz össze online amilyet akarsz, neten átutalod a pénzt és vársz..kb 3-4 hét a szállitási idő, számlát külön kapod meg postán, mindenképpen olyat kapsz amin a ÁFA szerepel, Szerintem sokkal olcsobban tudsz igy gépen venni (közvetlen a DELL-töl, nem több kereskedön keresztül ) és olyat amilyet akarsz, nem csak belsöleg variálhatod, hogy milyen kell, hanem külsöleg is, persze nem ingyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Sry. A vám mértékéről a VPOP honlapon tudsz érdeklődni (http://vam.gov.hu/viewBase.do?elementId=4657&modulId=2). De inkább nem irok ki belőle, mert az előbb se biztos, hogy jót irtam ezzel a 430 eurós értékhatárral... inkább azt mondom, el kell olvasni.
) grafikus processzorral 4 gigabyte rammal plusz a proci és ramok 1066-os FSB-n kommunikálnak... már-már igazi future tech... ráadásul elég kicsi ahhoz, hogy kinyiljon a képernyő egy repülőn vagy buszon is... én nagyon imádom