- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Nem volt már kedem az elözö hszt szerkeszteni. Mint friss noti tulaj mondom neked a következöket. Tesztek, tesztek, tesztek. Aztán jöhetnek a külföldi osztályzos pro/contras hszek. De a PH-t is célszerü végigpörgetni, neked a Dell notis topikot, bár az uj inspironokrol ott még ne remélj semmi hasznos infot. Továbbá ha van lehetőséged menj el egy notiboltba/hipermarketbe jol tapizd le és jol nézegesd meg a gépet. Kérdezz, kérdez kérdezz.
Notinál nagyon fontos szerintem az összeszerelés minősége, az okos portkiosztás, és a melegedés (no mondjuk ehhez beköll kapcsolni a cuccot). Igy nagyjábol ennyi. Bővebben majd a többiek. Nem ártana tudnunk h mégis milyen konfig kéne, mert azért a Dellek közt is van variácios lehetöség böven.
Jha h most is a Dell notis topikba vagyunk... Fáradt vok...
[Szerkesztve] -
Quent1n
senior tag
Csak hozzáteszem h szerintem irreálisan drága mind2. Rakd össze te magad a dell oldalán ua. a gépet váltsd át dollárbol forintra és számolj rá áfát. ''Kicsit'' olcsobban jössz ki.
Szerintem nem igazán éri meg egyik sem, akkor már inkább várj a Vostrokra. Amugy ezek még nagyon ujonc árak lehet h azért furák, mindegyik uj Inspiron csak érkezik majd, vmikor.
Ha már korábban az idotizmusrol volt szo a hangszorok tekintetében, én azt verném agyon aki ezt a dollár=euro dolgot kitalálta.Amugy hangszorok tekintetében sztem a 6400asok jol szolnak. Kiprobáltam rajta Gigi D'agostinot, Queent stb. Lehet h nem egy HI-FI, meg nincs igazán mély, de háttérzenére sztem tökéletes, meg egy filmet is meg lehet nézni rajta. Ennél több 1 ilyen áru notiba, szerintem nem kell.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest