- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Rocko007
üzenetére
Dell Media Direct 4.0
Itt a support oldala, leírás és install guide (ez csak azért érdekes, mert itt írják, hogy nem kell a külön partíció).
Itt van maga a DM 4.0 telepítő (nem fog örökké ott maradni, de most nem kér kenyeret és elfér egyelőre).
Itt pedig két fájl, ami mellette volt a mappában, - de ezekből lehet azóta újabb -, egy update, meg valami Cinema Now alkalmazás. Szerintem szedje le, aki az előzőt is leszedte, de sajnos már nem emlékszem rá, melyik micsoda.
Support oldalon érdemes lesz körülnézni, mint feljebb is említettem, lehet újabb update. Olvastam, hogy BR támogatással volt valami gond, felteszem amiatt kiadtak azóta valamit, én vagy egy éve nem használtam és frissítettem ezeket.
NBR-en is szoktak a Dell alfórumban írni ezekről, ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest