Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adika4444
üzenetére
szia!
öröm bódottá! Milyen állapotban van?
a bill. kényelmes, de a 8470p-n is halkabb és a Vaiomon is halkabb volt a szigetes. de itt van világítás és kényelmesebb.
Munkaidőben a 8470p-t zúzom és nekem is hangos.... de a zsanérja viszont beton.W10-et tettél rá?
Mért akarod letiltani a touchpadet?Murdi: valid, kipróbáltam, letiltja.
-
-
soldi3r
veterán
válasz
adika4444
üzenetére
Nincs pocokeger.
Azt, hogy milyen particios tablara telepited a rendszert, annak nincs koze a gephez.
Drivereket a Delltol erdemes feltenni, egyeb extra program nem kell. Van .cab fajl, csak eszkozkezelobol be kell tallozni mindent.
M.2 meg hirekben sem volt, amikor kijott az a noti
-
soldi3r
veterán
válasz
adika4444
üzenetére
6330. Nem sokkal kisebb, mint egy 14"-es, ezert nem a legjobb valasztas. A kijelzoje borzalmas, mostanaban nem lattam rosszabbat.
Egyebkent 3 evet kibirt nalam a munkahelyen, szoval eleg jol ossze van rakva. A HDD felett kicsit meghajolt a plamrest, kopik korbe a muanyag diszcsitk. Illetve valamikor elrepedt nalam az LCD bezel, de eleg sokat utazik mostoha korulmenyek kozott. -
soldi3r
veterán
-
embe
nagyúr
válasz
adika4444
üzenetére
Ok. De még egyszer: A nagy DELL ilyen szar? Nekem van egy kis asztali DELL gépem is, minden ok vele. HP Elitebook minden ok.
Ezt egy ismerősnek vettem, és mondjam at, hogy a beharangozott DELL márka ilyen szar?
Az meg nem érdekel, hogy az elit kategória supportja milyen. Ha egy 130eFt.-os gépnek ilyen szar, akkor húzza le magát!Tudsz adni egy jó, és működő linket ehhez a driver packhoz? Köszi!
-
mouzrr
őstag
válasz
adika4444
üzenetére
Pont azért vettem hogy ne a kábellel kelljen szenvedni, pár hónapig kibírtam de már szeretném wifivel is. Mindenféle drivert próbáltam már. Az lehet kapcsolatba hozható ezzel hogy Win10 mindig kékhalált kap? Tiszta telepítésnél is, véletlenszerű időpontokban.
Csak ha már a harmadik csere után sem lesz jó akkor gondolom nem az adapter rossz, hanem valami a gépben, és akkor lehetőségem lesz valamit mondani hogy adjanak egy másik gépet vagy javítsák meg normálisan?
A wifiadapter beállításaiban is állítottam már mindent, és minden beállítás mellett ugyan ez jön elő, több routerrel is.
-
McLaca
őstag
válasz
adika4444
üzenetére
Köszi, valahogy így sejtettem én is. Beleásom magam akkor a procik (és a bennük lévő videovezérlő) trljesítményébe. Megszoktam a könnyű szerelhetőséget (újrapasztázás, hűtő takarítás, RAM csere, kívülről cserélhető HDD, ODD) és az NBD garit, meg a robosztusságot, szóval a 64xx széria felé húz a szívem ( a pénztárcám nem, de valamit valamiért
).Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Windows 11
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

En pl a chipsetet mindig kulon telepitem.