Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sergiohu
tag
válasz
somasz
üzenetére
Igen (22% elhasználódás) és igen, 3 kölönböző táppal is próbáltam. Ugye pendriveról flash-elléssel is próbáltam, ami nagyon sok hibalehetőset kizár, elindítom, betallózom, (FAT32), megeszi, előkészül, újraindul és nem flash-el, boot-ol... Sőt, ha Support Assist-tal vagy Command Update-tel indítom, az újraindítás után az előzményekben szerintük sikeres volt a frissítés.
-
-
Csepy
őstag
válasz
somasz
üzenetére
Menni fog az upgrade is, ha innen töltöd le a [scriptelt telepítőt]
Ez a telepítő a hivatalos Media Creation Tool, csak scripttel kikapcsolták a processzor és a TPM ellenőrzést és tiltást. Ki fogja írni, hogy nem támogatott processzor, de elfogadod, hogy elolvastad és simán települ ÉS a frissítések is jönnek rendesen rá.
-
-
Immy
őstag
válasz
somasz
üzenetére
Áhh pont megrendeltem, meglátjuk.
Más: Dell Precision M6800-ban ahogy említettem kivettem az nvidia kártyát mert nem használtam és feleslegesen melegített.
Most odáig jutottam hogy mégiscsak jó lenne külső monitorral hasznáni. Kipróbáltam a hdmi és a display port kimenetet is, de természetesen egyik sem működött. Szerinted dokkolóval lehet bármilyen esélyem vagy ez gyárilag így van kialakítva? -
applause
aktív tag
-
Immy
őstag
válasz
somasz
üzenetére
Csak ötleteltem rajta, nem akarom az üzletedet rontani

@Kabli: igen, valószínűleg ez vegyes felvágott lenne és nyílván egyesével át kellene nézni, teljesen új inventory-t. Billentyűzeteket, fedlapot, stb-t rendelni ami ugye növelné a költségeket. Alapból arra gondolnék, hogy teljesen át kellene nézni, újra pasztázni stb.@Pyttawrx: inkább csak az a kérdés, hogy erre van-e kereslet vagy jó nagy hülyét csinál magából az ember ha vesz magának 1000 laptopot, aminek ugye folyamatosan csökken az értéke és nem tudja belátható időn belül eladni, mert úgy viszont annyira nem biznisz.
-
válasz
somasz
üzenetére
Szuper. Viszont most nézem, hogy a monitoromon csak 1DP port van és 2 HDMI.
Mi a jobb? Venni egy usb-c > DP port majd egy DPport > HDMI átalakítót, vagy vegyek egy DP port elosztót amit a monitorba dugok és akkor a laptophoz csak az usb-c DP port átalakítót veszem meg?
Köszi
-
válasz
somasz
üzenetére
Hát nem tudom, de hog yén még M-es procit nem láttam forrasztottba, hisz azért M mert mobil, azaz cserélhető
. Az U-s az igen mind forrasztott, de így már nem lepne meg ha bóól is lenne cserélhető 
Bevalom ez nekem új hogy az M az forrasztott. Pedig nem 1-2 gép ment át a kezem között. Ha tényleg van belőle akkor én kérek elnézést
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
somasz
üzenetére
Újra előjött ez a téma, hogy mégis csak jó lenne valami beépített tárhely dolog.
Az SSD-vel annyi csak a bajom, hogy korlátozott ugye az írhatósága. Ettől félek, hogy az elfogy.
Mert már 2 terás 870Samut lehet venni 70k környékén is. De, ha meglehetne oldani valahogy a HDD-t, az jobb lenne.
-
Tim82
félisten
válasz
somasz
üzenetére
A DW5570 ha jól látom, a fancy Dell-es neve a Sierra MC8805-nek, ami nem tud 4G-t/LTE-t, 3G-t/HSPA-t igen.
Nem tudom, a Dell-ek mennyire eszik meg a nem gyári WWAN kártyákat, de Thinkpad-ekben (BIOS whitelist mentesítés után) megy pl. a Quectel EC20-EA (X220-ban), illetve a Sierra MC7710 (X230i-ben). Mindkét kártya mini PCI-e form factor-os 4G/LTE kártya. Az MC7710-et inkább javaslom, mint a Quectelt, a Quectel inkább embedded használatra (pl. Mikrotik board-ba) szánt cucc, de emlékeim szerint azt is be tudtam üzemelni Win 10 alatt.
-
n0is3es
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
somasz
üzenetére
Köszönöm!
Akkor marad egyenlőre a terás NVMe aztán ha lesz hozzá türelem akkor átalakítózunk.
Pyttawrx Van bent gyárilag egy M.2 vagy NVMe (nem néztük még) 250GB-os SSD ezt akarjuk cserélni 1TB-osra és mellé még akartunk 2,5'-es SATA SSD-t de ezek szerint marad az nvme és később a trükközés átalakítóval, hogy beférjen még egy.
-
-
válasz
somasz
üzenetére
Pontosan ezért írtam, hogy elméletileg. Plusz létezik az a felhasználófaktor is, aki észreveszi, mert pl stopperrel ül a gépnél és látja hogy nyert xy alapdolognál kemény 1mp-et.
Hidd el létezik
Plusz nem néztem, hogy ez már csak m.2, és nincs benne 2,5" háttérttátnak hely.
Bocsi -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
somasz
üzenetére
Ezt hogy érted? SSD ugyanúgy m.2 helyre van bekötve, de át van forgatva a WWAN helyére?

Amúgy azt néztem, hogy HDD keret nélkül pont beférne az SSD meg az akksi közé a HDD. Csak hát úgy nincs keretben. Plusz még az a HDD connector sem tudom mennyire áll ki, hogy elakadna az akksiban. Azt nem tudom miből lehetne reszelni, hogy beférjen.
Két SSD-t meg nem akarok. Elég lenne az új WD Blue sebessége is. Inkább a tárhely hiányzik.
-
Maatyi
friss újonc
-
VANESSZA1
őstag
válasz
somasz
üzenetére
Nem, de kíváncsi lennék rá...

Mutasd Mester..
Ez lenne az?? -
-
ferni
őstag
válasz
somasz
üzenetére
AMD Radeon HD 8790M a másik videókártya benne, ez jó verzió ehhez.
Megoldottam már, kihajtja hálistennek, az akksim volt kevés neki, mert ennek a CPUnak +10W a fogyasztása és a 60 Wh akksi kevés volt neki, mert már le volt használodva róla egy bő 10%.
Volt itthon egy 65Wh-os Dell akksim, ami jó bele és 100%os állapotban volt, ezzel már kihajtotta. Persze fixen áramon kell lennie, de én otthoni gépnek használom úgyis.
Pörög szépen 3.6 GHz-en már, 80-85°C a max, amire felmegy, ha feljebb menne visszafogja automatikusan magát, Power Limit Throttling, ezt írja ki, de akkor is max 3.3ra ugrik le egy kis időre kb 1-2 másodpercre..
Van alatta fixen laptophűtő (CM Notepal L3).85 °C az még nem sok neki, nem? 90-95nél aggódnék, de ezt még elbírja viselni, nem?
Szóval ez így életképes lesz hosszabb távon, ha minden igaz, ugye? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Na, ez már hűtés a javából! Brutál...

Ezek szerint az Avast több gépen is mumus, és eleve felejtős?