Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Én is kipróbáltam jó néhány DDRt!
Nekem az a tapasztalatom, hogy az időzítések 2;2,5 vagy 3 nem nagyon dobnak a latba annál inkább a memória frekvenciája illetve az írási sebessége ezek viszont döntőek!
Tehát Aida teszttel illetve rarral csomagolással meg lehet állapítani melyik ram is a gyorsabb!
Én így döntöttem a Samsung ramjaim mellett!2,5;7;3;3
Volt úgy, hogy 40másodpercet vert egészen márkás ramokra is!!Pedig az időzítésük sokkal jobb volt!
És alapfeszen 2*240 azaz 480mhz atomstabil és persze olcsó!!! -
-
L3zl13
nagyúr
CAS Latency: A memória időzítések közül az egyik. Legtöbben csak ezt emlegetik, de van többis belőle. 2 a legjobb, 3 a legrosszabb. Nem lesz egetverő különbség a legjobb/legrosszabb között sem.
Bőveb leírás az időzítésekről itt: [L]http://www.corsairmicro.com/corsair/products/tech/memory_basics/153707/index.html[/L]
Konkrétan a CAS-ról: [L]http://www.corsairmicro.com/corsair/products/tech/trg-cas.html[/L]
Szerintem a RAM-ok elég ritkán romlanak el használat közben, tehát nem tudom mennyire fontos az élettartam gari. Néha a márkával sem jársz jobban, hiába fizettél érte többet.
Bármilyen modulból kettő: nem KELL, hogy menjenek dualban, kivéve ha kitet veszel. Azaz nem cserélik ki csak azért mert nem megy a duál.
De azért nagyobb részük megy duálban.
Az viszont egy harmadik tényező, hogy konkrétan a te alaplapodban mennek-e duálban (vagy egyátalán!). Erre sincs garancia, kivéve, ha az alaplapgyártód javasolja az adott típust a te lapodhoz.
Aktív témák
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi