Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Konkrét példa:
Vettem egy ASUS A7N8X-E Deluxe lapot. + 2x512 400-as Hynix D43-as memóriát (jó tuning memóriának számítanak)
Nem voltak hajlandóak stabilan 400-on menni a gépemben. Nemhogy duálban, hanem szingliben sem. Ennek ellenére nem vonatkozik rá a garó.
Szerencsére el tudtam intézni a boltban a cserét. 4 fajta memóriát próbáltam ki. Egy noname-et, és 3 fajta Kingmax-ot.
A 4 közül csak két kingmax-szal volt stabil. Az 500-as Hardcore-ral, és az egyik fajta (Zöld) 400-as Superram-mal. A piros 400-as Kingmax-szal nem ment, és a noname-mel sem.
Szóval 5 fajtából 2-vel volt hajlandó normálisan működni. :(
Egyik memória sem volt az Asus által javasoltak között, de a javasoltak közül csak a Corsair kapható Mo.-n, az meg nem volt az adott üzletben. (Meg nem is akartam annyit költeni. :)) ) Szóval mák, hogy találtam megfelelő memóriát, és ki tudtam cserélni.
Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Silvercrest Rajztábla
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi