Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
nextgen001
üzenetére

-
SimonYana
addikt
Még egy kis apróság.
3× öntöm ki a benzint a kannából. Semmi . Már kezdek idegbeteg lenni , mert mindháromszor a elvézte a műveletet , de még mindég 67%. Negyedszer véletlen az inni gombra nyomos és mit tesz? Iszik. Reméltem , már nincs benne semmi. De volt.

Tehát őjra halott vagyok!
Köszönöm DayZ !!!!
Ezt tényleg nem lehet javítani??? -
SimonYana
addikt
válasz
nextgen001
üzenetére
A képminőség és az FPS sokkal kevésbé zavar , mint a működés képtelensége a játéknak és a bele szarok fejlesztők , mert azt sem javítják amihez szinte alig kellene csinálni valamit!
Én játszom vele , de egy vicc az egész játék bizonyos helyeken. A rendszeres hang effektek kiakasztanak.
Itt is kotkodált a videóban a tyúk. Vaskapu nyitás , a mező vagy erdő kellős közepén lakot területtől messze!
Tök mindegy hol jársz az effektek időre jönnek! Az a torok köszörülés hangok vagy minek nevezzem. Itt is az eső akkor is ugyan úgy hangzik mikor már bementél az épületbe. A kocsi olyan hangos mint az állat! Viszont a múltkor oda állt mellém egy autó és már csak azt halottam mikor leállította a motort. A busz hangja elviselhetetlen és variálni kell a hangerővel , mert minden hangot elnyom. Múltkor utas voltam az autóban és kifagytam. Mikor újra csatlakoztam halott voltam. Mondanom sem kell fullos felszereléssel és nem is értettem! Biztos kiestem a kocsiból és a hátsó kerék át ment a fejemen! Mennyire életszerű. Leestem egy magaslesről ami nem is volt magas. Azonnal meghaltam! Újra születtem a szigeten.Kiakartam magam nyírni , hogy ne kelljen kínlódni.. Felmásztam és 5× ugrottam le mire sikerült , bezzeg előtte értetlenül leesett magaslesről meghalt , pedig csak egy lábtörésnek kellene lennie szerintem.Arról nem beszélve mikor közeledik a szürkület és ha kicsit felnézek semmit nem látok a sötétségtől , de ha a földet nézem kivilágosodik.
Szóval 2 év után kamatosan kellene nekik vissza fizetni a felhasználóknak a pénzt , mert ne is haragudjunk, de tudom ígéret nem hangzott el, hogy mikor lesz javítva és szóltak is hogy alfa , de azt senki nem említette , hogy sosem lesz még béta sem! Arról már ne is beszéljünk mekkora bugok vannak benne. Leteszek valamit és azonnal eltűnik. Kiveszek valamit a táskából vagy mellényből stb. és nem teszi vissza ugyan oda , hanem folyamatosan átrendezi és ha nem fér figyelmeztetés nélkül eldobja, holott van helye , csak szanaszét dobál mindent! Legalább csinálnának egy őjat és aki megvette az alfát annak olcsóbban adnák , az újaknak , meg teljes áron. BF4-ért is betudtak húzni több mint 20 rongyot , mert tökéletesre csinálták és áldoztak rá sokan!
Azt hiszem még sorolhatnám , de minek hisz mindenki tudja aki játszik.Pedig hát mennyire menő lehetne , ha ez jól működne végre , hisz még így is rohadt sokan játszunk vele. Ja és nem ártana a csapattársunk felé is egy megkülönböztető jelzés , mert ez így egy nagy kalap kaki. Annyi eszük sincs , hogy végre befejezzék fullosra és kérjenek még egy kis pénzt pár DLC-ért és természetesen lenne új eladás is , de úgy latom elbulizták a bevételt és úgy beszívtak , hogy még mindég rajta vannak és nem képesek befejezni már!
Azért megkérdeznék nyilvánosság előtt pár felelőst , hogy mondja már el végre mit akarnak, hogyan gondolják ezt 2016-ban? 
-
SimonYana
addikt
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Mennyien vannak akik még most is hisznek.
Nem olyan vészes egyébként! Játszható , de nem egyedül szabad ezt játszani! -
SimonYana
addikt
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Szerintem sem lesz sok javulás! Hamarabb kiadnak egy új verziót és majd újra beszednek egy rakás lóvét. Mivel ez ilyen szar , az újat mindenki meg venné , ha jól megcsinálják. Szerintem.
-
SimonYana
addikt
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Így igaz!

-
SimonYana
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Köszönöm!
Sajna az a verzió csak nézhető , de nem nyomtatható! Már megszerkesztettem tegnap 9000.es felbontásban , úgyhogy majd kinyomtatom és teszem fel a falra!
-
SimonYana
addikt
Már kezdem megszokni! Tényleg nem régen kezdtem , de a csapatunkban senkinek nem fagy ki a gépe csak nekem. Valamelyik program vagy driver ( Alienware) nem tetszik neki , mert bármilyen tesztet fullon , vagy játékét játszhatok nincs gond, de de ezzel!
Van hogy induláskor , van , hogy 3 óra múlva.
Pedig annyira jó mikor már van egy csapatod is!Nem tud valaki egy nagyfelbontású térképet a jelölésekkel amit kinyomtathatnék minimum olyan 1m×1m méretben? Google a barátom , de nem akar segíteni!

-
SimonYana
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek ötlete mitől fagy ki olykor a game? Minden létező tesztet lefutattam és semmilyen más játék nem fagy ki csak ez. Ráadásul nem is lehet tudni milyen idő közönként. Van hogy indításkor , de van hogy 3 óra után! Esetleg valami ötlet , hogy valami program nem tetszik neki stb.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ford topik
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Van hogy induláskor , van , hogy 3 óra múlva.