Hirdetés

2020. december 4., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#935) salmiakki


salmiakki
tag

Szerintem ezt a játékot nem érdemes képek, meg elmondások alapján megkezdeni. Én magam is azért vettem meg, mert rengeteg videót láttam róla, szóval amire először beléptem, már nagyjából tudtam, hogy mit hogyan kell csinálni, így annyira nem tudott felidegesíteni, hogy ha megölt a zombi egymás után 10x, mert nem volt közelharci fegyverem, láttam mit kell ellene tenni, mire hogyan reagál a játék.

Ez a sátras dolog meg szerintem elég nagy baromság, biztos vagyok benne, hogy miután berakják legalább 3 frissítésig bugolni fog, szóval randomra tűnnek majd el (kb. mint a karakterek) Mellesleg tekintve, hogy szinte minden ruhában lehet tárolni cuccokat, egy kamionnyi holmi lehet nálad, így én még szükségét sem éreztem soha. Halál után úgyis véletlen szerűen spawnol le, így teljesen mindegy, hogy a repteret veszem célba, vagy az előre lerakott sátramat.

Szóval, ha azt kérdezi valki, hogy megéri-e megvenni, mindenképpen. Nem is tudom mi volt legutóbb olyan játék, amibe 5 nap alatt 60 óra belement, szerintem nem is volt még ilyen. Viszont ajánlom, hogy nézz rengeteg, főleg külföldi videót a játékról (személy szerint 'FRANKIEonPCin1080p'-t ajánlom leginkább) Mellesleg nem is olyan dolog ez, aminek akkor ülsz neki, ha van szabad 30 perced, sokkal inkább, ha van szabad 4-5 órád...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.