Hirdetés

2019. november 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#925) m3gyo válasza etejedu (#919) üzenetére


m3gyo
(csendes tag)

Akkor pár tanács ahogy én kezdeni szoktam.

- Zombival nem harcolok amíg nincs egy fejszém vagy kapám vagy csákányom. A legjobb egy fejsze, de tartaléknak jó a kapa vagy csákány is, fejbe azok is egy csapásból ölnek, testre kettőből. Fontos, hogy ha vérzel póló le és rongyot csinálni belőle azzal el leszel amíg nem találsz kötszert, jelenleg nem fertőződik el a seb akár milyen koszos is a rongyod.
- Minden zombit le lehet rázni kivétel nélkül, addig rohanok míg nincs egy használható fegyverem. Meg kell nézni térképen merre tett ki a gép futás az első városig kövesúton, aztán nyomás abba az irányba ahol van egy tűzoltóság, és máris van egy fejszénk. Térkép némi ismerete nem hátrány.
- Innentől jön a keresés egy hátitáskára. Amit találsz étel (nem romlott csak jó) és pia, folyamatosan kajáld fel idd meg. Ráérsz félretenni ha már lesz egy hátizsákod, de a kaja amúgy is a gyomrodban van a legjobb helyen, kár sokat tartalékolni.
- Ezután jöhet a keresés a lőfegyver/tár, kulacs vagy palack, eü cuccok és utána katonai felszerelés. A morfin és kötszer hasznos, de én szoktam egyéb dolgokat is tartani, epi, széntabletta, meg antibiotikum. Az iránytű sem egy haszontalan dolog, főleg ha eltévedsz, mert bizony el lehet.

Érdemes egynél több kulacsot vagy palackot feltöltve magadnál tartani, mert így könnyen tartható a hydrated státusz. Az energiád 20.000 kapacitású, viszont a víz tartalék csak 4.000 ezért az hamarabb lemerül.

Érdemes megnézni mely épületek azok amik biztos lootal kecsegtetnek, kár az egész várost feltúrni. Némi példa: rendőrség, tűzoltóság, zongorás ház, szupermarket, garázsok, szántóföld mellett a pajták esetleg.

Ami még hasznos tanács, ha eszel iszol, a táskád rendezgeted ezt ne nyílt terepen tedd, és ha lehet ne egy ablak előtt. Vonulj fedezékbe, mert amíg pakolászol addig simán kapsz egy golyót, vagy egy pár fejsze csapást és vége a dalnak. Ha pedig egy katonai bázist, vagy repteret akarsz kifosztani, akkor érdemes szétnézni kicsit, hasznos ha van egy távcsöved is mielőtt eszetlenül berohansz. Bent viszont nem érdemes sokat pepecselni, mert ezek kedvelt helyek a loot miatt. Ha van társad akkor jobb, mert gyorsabban lootoltok ki mindent ráadásul több szem többet lát. Két fegyveres pedig határozott előny egy fegyveressel szemben.

Ja és vannak tárgyak amik funkció nélküli hulladékok jelenleg, ilyen a kalapács, franciakulcs, szigetelő szalag, víztisztító tabletta, meg még pár. Majd egyszer ezek is jók lesznek valamire de kár cipelni őket, hogy majd 2-3 patch múlva kelleni fog, úgysem élsz addig hidd el.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.