Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#1367) xenom0rph válasza Sanyaaa26 (#1364) üzenetére


xenom0rph
őstag

Ebbe bele gondolva van értelme annak amit írsz és jogos is. A kevesebb loot-tal van az kompenzálva, hogy a fejlesztők azon dolgoznak, hogy ne csak szerver restartnál legyen új loot ,hanem amikor respawnol valaki.
Van viszont kontra is. Említed a vadászatot. Vadászni fegyver nélkül nem lehet, kézifegyverrel sem. Mindenképpen kell egy lőfegyver, ami meg ha nem lesz minden iskolában, tűzoltóságon.. Akkor senki nem fog vadászni. Meg azért lássuk be ,akik a vadászatra folyamodnak azok már tényleg nem a Bambi karakterek. Mert ha megvan a hús azt még sütni főzni kell.. Amihez nem egy db kellék szükséges.

(#1366) cyberwarfare: Kezd el PvP-sedni a játék? Ehhez képest a fejlesztők erőltetik, még jobban.Most ,hogy nehezebb lesz összeszedni a cuccokat, aki rá lesz szorulva biztos, hogy ölni fog. Meg nem akarok ,hülyeséget mondani, de valami barikádot is vagy mi a szöszt is beakarnak hozni a játékba ,ami szintén a PvP-t erősíti.Ami ,ha csapatban játszol meg kell ,hogy mondjam nagyon szórakoztató tud lenni.

halahala

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.