Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#1300) m3gyo válasza RockHaRD (#1299) üzenetére


m3gyo
csendes tag

Szerencsére ilyen eltűnős problémám még nem volt, de másnak akivel játszok már igen, és roppant idegesítő lehet. De szerencsére, ha nem official szervere megy az ember most eszement loot van, így kicsit könnyebb értelmes szintre hozni egy túlélőt.

Ami engem idegesít az a kérdés nélkül lövünk hozzáállás. A legjobb az volt, mikor egy nyamvadt baltám volt találkoztam egy emberrel, köszöntem, visszaköszönt (nem csak kézlegyintéssel, hanem beszélve is). Erre kb 30 másodperc múlva gondolkodás nélkül agyonvert, egy baltával. Teszem, hozzá semmi nem volt nála, de nálam sem. Minek???? Mert még ha a lootért öl meg akkor legalább bandita, de ez nettó pszichopata viselkedés, a semmiért agyonverni valakit. Mert azt értem, ha fel van gearelve az ember akkor egy két-lábon járó terülj-terülj asztalka (zsíros célpont), na de amikor látszik, hogy semmije sincs valakinek megölni.

Amúgy azt értem, hogy military helyeken lőnek gondolkodás nélkül, ott én sem kockáztatok általában, de kezdő helyeken értelmetlenek tartom.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.