Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#1299) RockHaRD válasza DokiBaxxi (#1298) üzenetére


RockHaRD
addikt

Igen, de azt lehet kezelni. Egyfelől vagy leszarom őket teljesen, és elfutok, vagy bezárom-kizárom őket kedvem szerint (Ez legalább többnyire működik, persze 50%-ban átjönnek az ajtón a gecik).

A mászós zombi az nagy szemét, de a sima álló az simán verhető. Ha viszont megüt, akkor 90% bleed, és ruin minden gatya-felső, ami azért rohadt érdekes, mert 1-2 patchel ezelőtt pont arról volt szó, hogy kisebb eséllyel okoznak bleed-et, most meg kurvára felemelték az esélyt, és nem nagyon írták bele a patchlogba...

Nagyon nagy összevisszaságot érzek a készítők felől, ami elég aggasztó. Itt jön ki a különbség egy profi játéko készítő brigát, és egy modokat készítő kis társaság között. Ott a nagy pénz, mégsem tudnak semmire sem menni vele. De Dean Hall arca az kurvafontos dolog volt ám a játékba!!!

szerk 1.0: Ne haragudjatok a csúnya beszédért, de nagyon ideges vagyok, mert hónapok óta most volt először az, hogy újra élveztem a felfedezést meg gyűjtögetést meg a félelmet a 40 fős a szerón a haláltól, erre így 'halok' meg.

szerk 2.0: A karakter-resetre olvastam pár megoldást. Az egyik az az, hogyha restartol a szeró amin voltál, akkor 2-3 percet várni kell mielőtt újra felmész, nem lehet azonnal. A másik pedig, hogy amikor tölt a játék, nem szabad hozzányúlni sem az egérhez, sem a billhez, és ha betölti a régi fasza karaktert, akkor lehet menni tovább, ha pedig nem, akkor egér megmozdítás nélkül azonnal esc, és kilépés, majd másik szeró próbálás. Ha megmozdulsz, elfordulsz, akármi, akkor menti az új karit, és csókolom...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.