Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#1134) m3gyo


m3gyo
csendes tag

Kis kiegészítésként az gondolom nem kell magyarázni, miért is zavar a heli crash közel 2 hónapos nem léte.

De a respawn és a prezisztenciát mint egy messiást vártam. Mert elég frusztráló egy halál után, 0,5-1 órát tölteni azzal, hogy eljussak egy minimális túlélési szintre. Azaz legyen egy kapa/balta valami konzerv nyitására alkalmas eszköz egy kis zsák, kötszer vagy rag, és valami ruha. Mert ugye lootolatlan azaz üres szervert találni késő este és hajnalba van esély eddig. Hiszen a loot csak restartkor termelődött a kezdő helyek jó esetben kifosztottak tehát akár több is lehet mint egy óra.

Ezután jöhetett a futás, valami olyan helyre ahol eshet használható fegyver és jobb zsák, ruha stb... Ez megint akár 30-40 perc is lehet. Ezután pedig lehet szépen szerverről szervere járni hátha valahol nincs szétlootolva az adott hely, Ami ugye elve 2 perc szerverváltásonként és ha ilyenkor belefutok valakibe mivel vélhetően csak közelharci fegyverem van fűbe harapok gyorsan. Mert az emberek jó része (95%) még egy fegyvertelen embert is először lelő és csak utána kérdez. Akkor a menet indul újra.

Mivel dolgozó ember vagyok játék elé hétköznap 18-19 órától ülök le, így a hajnali és késő esti üresjárat kilőve.

Ha viszont van prezisztencia és respawn (újraindítás nélkül) akkor egy alap loot-ot tentbe vagy máshol el tudok tenni, így ugyan a futást nem úszom meg de jó esetben már nem leszek teljesen védtelen és ráadásul szerver ugrálgatnom sem kell. Mert nem szeretem a szerverek közötti ugrálást de a dinamikus respaw hiányában ez egy elengedhetetlen rossz.

Plusz a hátizsák és ruha kapacitása sosem elég. Hiszen kaja és pia, lőszer, távcső, iránytű, tár, kézifegyver eu láda, töltény mellett már egy kő vagy egy tábortűz ne adj isten egy horgászbot már be sem fér. Viszont ha ezeket le tudom rakni valahol ahova elmegyek értük ha kell az nagyon is kellemes lenne, sőt frusztráció csökkentő.

Lehet ezek egyéni hasfájások és mást nem zavarnak a fenti dolgok, lehet csak én vagyok ilyen.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.