- Asszociációs játék. :)
- Valami készül...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- TOTP generátor PHP-ra
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasi19R
csendes tag
Én szoktam használni linuxon a Darktable, és szeretem is, de valóban lomhább lett, mint volt. Kíváncsi vagyok erre az Anselre. 😁
-
BitRider
senior tag
Mindegy is, közben készül az Ansel, ami darktable alapú, csak annak a katyvasza nélkül. Érdemes elolvasni a lap alján a fejlesztő kritikáját a darktable-ről.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
És mi a helyzet vajon most, a 4.5.0 árnyékában? Jópár év alatt csak csiszolgattak valamit, végig se tudom pörgetni a githubot, annyi fix volt azuóta, mióta legutóbb írtatok.
-
t72killer
titán
válasz norbinator #1 üzenetére
Kemény, 5év alatt ezzel együtt 2 darab válasz érkezett a topikba. Jómagam épp egy Lightroom alternatívát keresek, mert falramászok a felhős, számítógépet mindenféle háttérben futó processzekkel telef.só adobe termékektől .
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
trlala
aktív tag
válasz norbinator #1 üzenetére
Már van windowsos változat...
-
norbinator
csendes tag
Sziasztok!
Ez a téma azért született, hogy az a néhány ember, aki szerény véleményem szerint az országban használja a címben szereplő programot, megoszthassa a tapasztalatait, esetleg választ kaphasson a felmerülő kérdéseire. Így talán gyorsabban bővülhet a programot használók tábora.
Ez egy nyílt forráskódú, ingyenes, Lightroom szerű felülettel rendelkező RAW szerkesztő program. Szerintem jelenleg a legjobb ingyenes alternatíva.
Sajnos Windows-ra nem elérhető, így Linux/OSX kell hozzá.Szabdon letölthető és használható:
http://www.darktable.org/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest