Hirdetés

2019. október 16., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Cyborg R.A.T. 3 as gamer egér help (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1) Alaefin


Alaefin
(csendes tag)

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni a Cyborg R.A.T 3 ügyében. A következő linken azt írják, hogy balkezes. Felvettem a kapcsolatot a Pixmánia.hu val de semmi érdemi választ nem tudtak adni annak ügyében, hogy valóban van balkezes változata is. A képen sajnos jobbkezes változat van. Azt írták vissza, hogy keresgéljek a gyártó honlapján de azt sem találtam meg :( Aki tud valamit erről az egérről kérem segítsen. Sajnos számomra csak és kizárólag balkezes gamer egér jöhet szóba mivel nincs jobb karom. Vagy esetleg ha ismertek közel hasonló programozhható balkezes egeret legalább 7 programozható gombbal ehhez közeli árkategóriában az is nagy segítség lenne. Mivel már nagyon rég keresek balkezes gamer egeret de eddig csak ezt találtam valamint a Logitech G300 as egerét ami viszont kétkezes.
Segítségeteket előre is köszönöm.

[R.A.T. Linkje]

[ Szerkesztve ]

Éld úgy az életed, hogy ne legyen rajta megbánás!

(#2) Воланд válasza Alaefin (#1) üzenetére


Воланд
(félisten)

szia!

elmeletileg van balkezes, pontosabban inkabb lesz, az oldalukon meg nincs ilyen termek. a razernek van egy balkezes egere, de az csak ot gombos.

amugy kerdezd meg ebben a topicban, oda tobb hozzaerto jar.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Cyborg R.A.T. 3 as gamer egér help (téma lezárva)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.