Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Ma végre sütött a Nap, napszemüvegben vezettem. Voltam egy unalmas konferencián. Édesanyámnak nevenapja volt ma, munkából hazafelé vettem neki egy doboz bonbont.
    A tesómat ma operálták, eltávolítottak két polipot a homloküregéből, az orrsövényferdülését rendbehozták, valamint a szájpadlásának a lágy részéből és a nyelvgyökéből is eltávolítottak egy darabot. Így már valószínűleg nem lesz alvási apnoéja (alvás közben fellépő, akár 1-2 percig is fennálló légzéskimaradás), megszűnik az irdatlan horkolása, és mély, pihentető alvásban lehet része. Bár az áldásos következményeket majd a sógornőm tudja igazán értékelni. Meg persze a bátyám, aki végre mélyen ki tudja magát aludni.
    Mindezt endoszkópos módon történt, vagyis az orrán keresztül egy kis kamerával meg lézeres cuccal.

Sógornőm mesélte, hogy reggel 10-re volt kiírva műtétre. Már reggel hétkor ott kellett lenni, megmutatták a helyét (a Szent Imre kórház új épületében van a fül-orr-gégészet, európai a színvonal, de tényleg.), kapott egy koktélt, amitől bebólintott. Aztán kiderült, hogy tolódik a műtét, mert valami sürgős eset van, így csak 1-kor tolták be a műtőbe, de addigra megint magához tért. :D
    Háromnegyed háromkor hozták ki a műtőből, szerencsére minden az előzetes elvárásoknak megfelelően alakult, problémamentes volt a műtét.
    Holnap már haza is mehet, helyszűke van...

Aktív témák