Hirdetés

2023. február 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) PBalázs


PBalázs
csendes tag
LOGOUT blog

2008-ban a Megasztárban Bencsik Tamarának ki kellett esnie, hogy Tóth Lüszi továbbjusson. A következő héten Lüszi az I Will Survive-ot énekelte el. A nézők nem szavaztak Lüszire, a zsűri pedig nem engedte tovább.
Az X Faktorban már kétszer is előfordult, hogy csak fiúk maradtak versenyben. Az első évadban Janicsák Veca kiesett. Janicsák Veca kiesése után csak fiúk maradtak versenyben. 2019-ben Bagdi Enikő volt az utolsó lány. Ő nem az adás végén, hanem az adás közepén esett ki, így adás második felében már csak fiúk voltak versenyben.
A The Voice-nak egyetlen évada volt a TV2-n, viszont pont abban az évadban volt az, hogy csak fiúk maradtak versenyben.
2018-ban A Dalban fordult elő, hogy csak fiúk maradtak versenyben.

(#2) PBalázs


PBalázs
csendes tag
LOGOUT blog

Idén is lesz X Faktor. Miller Dávid fogja vezetni. Már az Istenes Bence idején sem tetszett, hogy a műsort férfi vezeti.

Tavalyelőtt amikor már csak fiúk voltak versenyben (Bagdi Enikő kiesése után) csak a műsorvezetőt néztem, a versenyzőket nem. Lehet, hogy idén is csak fiúk fognak versenyben maradni.
Mivel a lányoknak is van nadrágjuk, ezért egy fiún csak annyi látnivaló van, hogy szokott-e borotválkozni. Sok tehetséges ember él, de én a fiúkat csak hallgatni szeretem.

(#3) homerhamm válasza PBalázs (#2) üzenetére


homerhamm
őstag

Idén is lesz X Faktor.

Csak minek? Majd megint mindenhol nézhetjük a sok hülyét...

Üdv: Szabó Lajosné Erzsike.

(#4) PBalázs válasza PBalázs (#1) üzenetére


PBalázs
csendes tag
LOGOUT blog

Tavaly még az Álarcos énekesben is előfordult, hogy csak fiúk maradtak versenyben. Az elefánt volt az utolsó női versenyző.

(#5) PBalázs


PBalázs
csendes tag
LOGOUT blog

Sajnos 2022-ben is lesz X Faktor.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.