- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
y@g4n
tag
Azt tudjuk hogy ebben li-ion vagy lifepo akksik vannak?
Van valami gyujto oldal erre valamerre hogy miben mi van?
-
NandiKAA
csendes tag
Ez már a kínai piacra lett tervezve, mint szinte az összes többi új BMW. Nem nektek kell, hogy tetsszen. Ott keresik a nagyobb pénzt, oda igazodnak, ott meg ez a "divat"
-
Mr.Silkó
veterán
Kívülről oké, a beltér viszont szerintem rettenet ronda.
-
kzcs
tag
válasz
Emericus Max #13 üzenetére
Nem fog, kinában gyártják és bőven lesz rajta haszon. Angliában, Németországban meg az USA-ban bőven eladnak annyit. Nem a magyar piac miatt fejlesztették. Ide jó a szintén kínai MG.
-
blagolf
senior tag
Rendesen fullba nyomták a kretént!
A hátsó lámpa sem a legszebb, de az az ocsmány nagy kijelző a műszerfalon egyenesen gusztustalan.
-
Sirus86
aktív tag
Oldlarol Suzuki Swiftnek hittem...
Tegnap ment el mellettem egy elozo gen elektromos. Nagyon hangos volt elektromos letere. Es folyamatosan zugott. Remelem ezt is javitjak benne. -
kzcs
tag
Nekem bejön, oldalnézetből (kép itt nincs) szépen beleillik a műszerfalba. Végre egy bátor design, nem mindig az unalmas téglalap forma. Elektromos autóba analog óra? Minek? Ha van sapka az a baj, ha nincs az a baj
Ez is olyan reakciókat fog kiváltani mind a Nothing Phone
Majd meglátjuk Mr Bean mit nyilatkozik róla
Jöhet a kerek TV is mostmár.
-
A miniben eddig is ilyen karikás volt a műszerfal, gondolom ezt próbálták modernizálni, több kevesebb sikerrel.
-
dz1989
senior tag
Az előző generáción sokkal szebbek a kilincsek meg a hátsó lámpák.
Belül pedig MI EZ A NAGY KEREK TÁNYÉR!?Inkább vicces bár szerintem kisebbre vehetnék volna az átmérőt már ezt később lehet módosítani. Amúgy hogy egy nagy kerek kijelző az egész jó. A nagyobbik gond hogy nincs benne az
analóg óra csoporttal (a ki-be szálláskor kacsintó Mini) mert kell látni a sebességet ugyan is könnyen meglehet haladni vele a megengedettet (tudom van limiter de nem mindig kényelmes).(tapasztalat
) Más rész hiányos mint ha valami születési rendellenességgel rendelkező agy nélküli embert látnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Cooper E és Cooper SE néven két verzió lesz eleinte elérhető
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest