Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Highground
üzenetére
Előre bocsátom, én nem vagyok szakértő, csak a saját tapasztalataim alapján írok. Szerintem a hőmérséklet mérő dióda rossz. Hibás értéket küld, emiatt letilt a gép, pedig ahogy mondod, nem forró annyira, hogy ne lehessen megfogni. Ezt és azt figyelembe véve, hogy a képen látható hőmérsékletet véleményem szerint lehetetlen elérni, ezt gondolom én.
De lehet, hogy valaki, aki jobban ért hozzá, azt fogja mondani, hogy tök hülyeség, amit írok.
-
válasz
Highground
üzenetére
Belenyúltál? Mennyire meleg? Megfogható? Ha éget, és elkapod a kezed, akkor az gond.
-
válasz
Highground
üzenetére
Nem lehet, hogy rosszul mér diódád? Ennyinél már olvadna szerintem, már ha nem tiltana le hamarabb.
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest