Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAKEN
aktív tag
A RealTemp-ről mi a vélemény? Az mindig 5 fokkal kevesebbet mér mint a CoreTemp.
-
YAKEN
aktív tag
Hello.
A problémám a következő:
Van egy Gigabyte P35 DS3 alaplapom (rev2) és adott egy e6400es proci.
Megnéztem a hőfokot a procinak és elég sokat mutat a cpu-z, más progival is néztem.
Alapból 70-75fok,terhelve 80-85fok. Tuningal 90+. Ugyanez volt a helyzet e4300as procival is. Na már most én 1éve használom a mostani procim húzva de még nem égett le,így volt ez az előzővel is. Alap hűtővel is ennyi volt a hőmérséklet és a jelenlegi hyper tx2vel is. Paszta is van rendesen alatta.
Mitől lehet ez? -
YAKEN
aktív tag
Hello mindenkinek...
Vettem egy E6400et, az előző egy E4300volt. Hyper Tx2-m van. Na most a probléma az volt hogy iszonyatos hőfokot produkált az e4300 ( 90-100fok). Pasztásztam is, ugyanez volt, hűtő tuti jól rajta van. Ja és az alap hűtővel is ilyen hőfok volt. E6400el ugyanez a helyzet hőfok terén...Most mi itt a bökkenő?.Én arra gyanakszom, hogy szar az érzékelője a lapnak.
Továbbá az E4300at 3ghzen használtam 1.35V mellett, kb 1 évig. Szerintem rég tönkre ment volna ha télleg igaz lenne ez a hőfok...
Vélemény, tapasztalat???
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Szerintem ez a megoldás a te problémádra..
..