Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Lacccca87
üzenetére
Sejtettem, hogy te követted el, hasznos leírás, de 180 mapnál nincs kedvem fast downloaddal ide oda pakolgatni, bár lehet csinálok rá egy scriptet ami átmozgatja a bsp-ket, tömöríti, és boldogság, csak időmilliomos nem vagyok, meg ha 2 nap múlva kijavítják akkor felesleges. Ezért lenne jó, ha visszaböffenének egy várható javítási időt néha.
Amúgy nálunk a kliens mindkét gépen azt csinálta GO újratelepítésnél, hogy letöltötte a játékot a temp mappába, majd indításkor nem mozgatta át, hanem a betöltésnél várt élete végezetéig. Kézzel kellett a helyére másolni, onnantól ment. De mindegy, most amíg nem jön meg a komoly 3300 Ft-os egerem, úgy se GO-zok

-
válasz
Lacccca87
üzenetére
Tudom, olvastam mail listen a megoldást, majd ha 6 anyám lesz ami napi 40et kölykezik, akkor szórakozok ezzel

Amúgy csak a saját szemetemen játszok, 180map van, ha feliratkozok mindre, a csodás ugc manager kifagyasztja a GO-t pár perc után, de ez kb. már mióta workshop van így megy, nem lep meg. Gondolom nem terveztek olyan hülyére, aki ennyi pályát próbálgat.
A kedvencem, letöltöttem szerveremről az összes mapot ftp-n, majd a kis genny joinkor törölte a bsp-t, hogy letölthesse a workshopból ugyan azt, amire missing mapot dobhat
Mehetett rá a read only, úgy jó. Csak azért ez egy custom mapos szerveren nem megoldás, bár mivel így is túl sokat CS-ztem a múlt héten, még mondhatom jól is jött a kis szünet 
A Valve-nál csak az bosszant, hogy sose reagálnak semmire semmit. Értem én idő kell hozzá, de egy dolgozunk rajta üzenet beleférne, hogy lássa a paraszt nincs letojva magasról (csak kicsit alacsonyabbról)

-
Arkennys
addikt
válasz
Lacccca87
üzenetére
nekem AMD-van, de ha ennyire optimalizálják, hát egyék meg a... Biztos nem pakolászok fel külön NV drivert is egy AMD-s gépre emiatt, vagy biosozok. Érdekes mód minden más baj nélkül megy, nem is tudom akkor kinek a sara ez
Bár eddig néhai eseten kívül nem volt sok problémám vele. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Lacccca87
üzenetére
Én eddig főleg gagyi, TN paneles, 17-19"-os monitorokkal találkoztam, bár a TUP-ban csak COD-4-es tapasztalatom van. Gondolom CS-ben többet költenek erre, de nem hinném, hogy ez mindig jellemző, csak a legkomolyabb LAN-okon, ott is max. pár éve. A legnagyobb playerek amit elértek, azt nem profi monitorokon tették.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Mehetett rá a read only, úgy jó. Csak azért ez egy custom mapos szerveren nem megoldás, bár mivel így is túl sokat CS-ztem a múlt héten, még mondhatom jól is jött a kis szünet
Bár eddig néhai eseten kívül nem volt sok problémám vele.
LendvaiFeri1