Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Játékosok kb 2-3%-ának lehet béta hozzáférése egyelőre, mégis megdőlt ma az egyidejű játékosszám rekordja: 1,5 millió
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Megnyitod a CS:GO-t és ott lesz egy értesítés a menüben
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én már csak azért, hogyha jönne valami új operation, akkor kiforgassak pár túlárazott droppot.
Utána meg szeretném 10 év itemét 2/3 készpénzbe eladni.De már tényleg élvezhetetlen a játék.
Mondjuk az utóbbi időbe sok kala idmerős is silverbe van. Kodi meg seriffbe.
-
goccer
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
5 éve biztos benne van a játékban, persze jó lenne ha javítanák, de azért ez elég 1st world problem, én inkább easter eggnek mondanám.
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
ezt most nem értem. az előbb azt írtad, hogy akad a játék, most pedig hogy fullHD-ben simán fut.
én ennél jóval gyengébb hardverrel tolom, de 150fps alá nem nagyon megy már jó ideje (az is csak DM meccseken, amikor több player van bent)
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
milyen proci+vga kombóval tolod? csak mert fullHD se szabadna, hogy akadjon max beállítások mellett egy közepesen erős mai gépen. ha valóban erős a géped, emellett a felbontás mellett valamilyen egyedi szoftveres vagy rosszabb esetben hardveres hiba okozza az akadást Nálad. (pár éve nekem pl még akkor laposomban a HDD adta meg magát és ezért kezdett el akadni a játék nagyon csúnyán)
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
mire gondolsz? nálam nincs ilyesmi.
-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
nagyon nagy spíler vagy
-
wjbhbdux
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
hltv.orgnak van vmi appja
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
2 lépcsőcs hitelesítés pontosan a skinek miatt van, hogy ne tudják el lopni.
Minden trade-t megkell erősíteni telefonon, ezért találták ki ezt a bullshit szöveget, miután ő nemtudja leokézni a trade-t, ezért ez a szöveg hogy az értékes dolgaidat külddel, mentsd át máshova. Mikor ezt megtennéd valójában neki küldöd a dolgokat. -
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
dehogy nem tudod megváltoztatni! és szerintem kurva gyorsan változtasd is meg és semmilyen fontosabb fiókot ne regisztrálj azzal a retekkel!
gyakorlatilag 15 éve csak spam gyűjtőnek tartom azt a fost...Steam belépésnél amúgy nem kell megadni email címet, csak felhasználónév és jelszó + 2FA kód
ha nem csinálod végig azokat a lépéseket, amik a linkelt kommentben vannak és amit előtted L1ZRRR is leírt, sajnos nem garantált, hogy biztonságban van a fiókod...
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
itt arról van szó h feltörték az accodat.
Gondolom belogoltál valamilyen suss oldalra az acoddal, azok meg lelopták az api kulcsod.
Ilyenkor ha valakinek elküldenéd a skint lelopja és valójában neki küldöd.1. csinálj api resetet
2. változtass email címeden is jelszót
3. én csinálnék egy vírus tisztítást, de a legjobb ha csinálsz 1 clean windows reinstallt.
4. Humbuk oldalakra ne logolj be.Pro tipp: böngészőbe beírod a steamet, ott belogolsz.
Ha felmész 1 trade sitera bitskin, skinbaron etc... miután steam oldalalán belogoltál az accodra és ezeken az oldalokon be szeretnél logolni már automatán ott lesz az avatarod/profilod sign-nál. Ha nem így lesz kamu az oldal és csak megint le fogják lopni az api kulcsod.
De erről már csináltak 1 csomó videót.
Ajánlom Anomaly scam videóját, ott elmondja milyen módokon lophatják el a cuccot. -
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
pdw_ph
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
developer 1 nem ajanlott, mert vezethet teljesitmeny gondokhoz.
Biztos hogy jo helyre raktad az autoexec-et? Nem a common/CS:GO/cfg-be kell, hanem a itt: C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\STEAMID\730\local\cfg -
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
5 éves a thread, már lehet nem is működnek ezek a commandok. De ha igen, akkor is gyanús nekem hogy ez maximum custom szerveren működik, a hivatalosokon nem.
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
indítási opciónál ezt beírtad?
+exec autoexec.cfg -
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére

-
prtvlogan
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Na ja, engem is meglepett indításkor..Számomra jól elkúrták. A + 5 golyó épp elég volt nekem 2 normális spray-re, most meg állandóan kattog, hogy ki van fogyva.
AK-hoz mikor nyúltak hozzá, azt miért nem veszik el mondjuk 18/ tár - ra...
MikeWazowski
M2 SSD-t tettem a gépbe a héten, azóta megszüntek ezek a micro lag esetek. ( persze a játékot is áttettem rá.. :-) )
Előtte már a Telekomot is kihívtam, mert állandóan szar volt a játék, de ez volt, ami megoldotta. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít ez a része..
[kép] -
fatal`
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Már 1-2 éve nem játszom, de már megint? Nem 20/40 volt régen?

-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem könyvelzőzd be ezt: [link]

[GAMEPLAY]
– Reduced the M4A1-S magazine size to 20 bullets, with 80 in reserve. -
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Sok esetben a fos szerverek a ludasok. De ha úgy érzed a gépeddel/windowsoddal lehet a probléma LatencyMon nevezetű programmal utána járhatsz. Futtatod a háttérben miközben játszol, a végén meg megnézed milyen driver peakelt ki a többi közül a 'Highest execution' oszlopban. Erős és jól optimalizált gépen nem igazán kellene 1,0 ms feletti értéknek lennie. Experience-t törölném (ha telepíteni szoktad), illetve azt olvastam sokaknak az segített monstanában, ha a 3d beállításokban Enabled-re tették a shader cache beállítást. -nojoyt-t is érdemes lehet kipróbálnod, főleg ha gyengébb géped van.
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
a közvetítés egyébként külön streamer gép(ek)ről megy, 4K-ban....

bár ez lehetne akár upscale is 1080-ról, de kétlem, hogy kávédarálókról streamelnének, szólval ilyen szarokkal nem kell foglalkozniuk már jóideje.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
1280x960 a legnépszerűbb felbontás a prok között de sok a 1080p is, meg van sok aki jóöreg 1024 mellett maradt. Igazából mind1 mibe játszol ez már nem 1.6 ahol befolyásolta a recoilt, válaszd ami kényelmes a szemednek és jól látod a monitorodon.
-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A többség (értsd kb a 80%uk) valamilyen 1280-as vagy alacsonyabb felbontásban tolja. [link] 2018-as a link, de nem hiszem hogy nagyon változott volna a helyzet, a megszokás ugyanis nagy úr. A közvetítés meg nyilván nem az ő gépükről megy, sírnának is az inputlagg miatt...
-
pdw_ph
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
beta - 1.6 kozott 1152x864 (mert ezen birta 105hz-et a monitorom)
Mostmar monitor nativ, 1080p illetve egy eve kb 1440p. -
edgR
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nyugodtan lehet kérdést feltenni, ha jobban megfigyeled válaszoltam is rá, csak amikor felhívják rá figyelmed hogy googleben amúgy 1 perc alatt megtalálod rá a választ, akkor lehet felesleges chat szintűre degradálni a fórumot és floodolni azt. Komolyan mondom, ha ennyi kérdés vetődik fel benned egy nap alatt írd össze őket, aztán egy kommentben nyomasd az összeset, én leszek a legelső aki megpróbál rájuk választ/segítséget találni, mint ahogy tettem azt már nagyon sok embernek itt.
-
bager13
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ő itt az Isten, szóval vigyázz mit beszélsz!

-
miazmá
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
More ebbű baj lesz
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
az szép....

-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Talán mert cpu limited van és a felbontásváltoztatás nem oszt nem szoroz semmit nálad. Továbbá megtennéd, hogy minden nyűgöd s bajaid 10+1-nél kevesebb hsz-be sűríted? Mindenki nevében előre is köszönöm.
-
Zimmi91
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=C4ylP_FlEnE
1 percbe telt beírni a googleba és már ki is dobta ...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Közben sikerült.
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
az ár mindig attól függ, hogy mennyire ritka valami
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
az egyik fóliás (fényes), a másik hologramos
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Használod a stattrak átvivőt, kijelölsz két skint, amik amúgy egyforma fegyveren vannak, és megcseréli a stattrak értéküket.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ja meglett.
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
itt fogod találni őket
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Közösségi szerverek között találhatsz. Ping szerint rendezheted, vagy keresőbe beírod hogy HUN, magyar, stb..
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
nvidia control panel-t nyisd meg.
CS go-t valaszd ki, es mindent allits performance modra, sallangokat meg vedd le.
-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Valamit minden bizonnyal nem veszel észre. Pörgethetsz egy driver boostert az összes c++ letöltésére, de ha valamelyik nagyon hiányozna akkor már maga a steam sem indulna el. Sok minden lehet, pl. biosban elállítottál valamit, vagy geforce experience bírálja felül a beállításaid vagy valami eddig be volt állítva a windowsban ami a reinstall után most nincs, stb. Ezt csak Te tudhatod. Egyébként meg elég régi vas lehet, ha csak 70-140 fps-re képes, lehet ideje lenne újat venni az fps növelő beállítások keresgélése helyett.
-
Cr00py
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az első indításnál feltelepíti a játék, ami kell neki.
Már elég régóta nem kell manuálisan telepítgetni mindent clean install után.
-
laceszgamer
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Operation Riptide. Ehhez kell venni belépőt, 12.75 euro, ezután ha a heti küldiket csinálja az ember, kap csillagokat. 4 csillag egy ilyen Mirage collectionos drop, de lehet pl 2 csillagért Riptide ládát is venni. Illetve csillagokat hetente 10-et lehet küldikből kapni, de lehet mellé még venni is, azt nem tudom mennyi pontosan.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
1 hét 10 csillag többi hét 6 csillagot tudsz kifarmolni
ezen kívül tudsz 38.50 Euroért venni 100 csillagot
Milyen? eladó?
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Vagy a Steammel együtt teszed át angolra, vagy indítási opciókba beírod: -language english
-
Cr00py
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ha mm, akkor csak a game végén látod. Közben csak azt látod, akivel lobbyban vagy, vagyis régen így volt. 5+ éve nem játszottam mm-et kb.
-
lacos001
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Tudtommal nem változik a megvásárolt skinek állapota, nem romlik, nem javul...
Ami droppol, amit veszel, az olyan is marad míg világ a világ
Viszont google megaszondja ám.. -
Spet
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ügynökök leszűrve számodra steam marketen.
Videó beállítást neked kell kitapasztalni.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen, sikerült! A fentebb linkelt szerintem jó lesz. A lényeg, hogy hogy azoknál a füleseknél, amiknél csak egy jack dugó van ( és pl egy telefonba bedugva tudsz vele beszélni is), a sima hosszabbító nem jó, hanem olyan kell, ami ugyanazon a dugón keresztül továbbítja a mikrofon jelét is.
Meg pl ez is jó, de az első elegánsabb: [link] -
prtvlogan
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én is ebben a cipőben jártam, történetesen van 2 db hosszabbítom, ha érdekel. De ha találsz a közeledben, akkor olyat vegyél, ami egy csatlakozón keresztül tudja kezelni a mikrofont, és a hangot is. (pl ugreen 40675 av118) [kép]
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
nem akarlak nagyon elszomorítani vagy megijeszteni, de a helyzet sajnos nem mindig ilyen egyszerű.... ugyanis nem mindegy, milyen a kiosztás az aljzatnak és magának a füles csatlakozójának:
ezért kéne először megnézni, hogy hosszabbító nélkül egyáltalán működik e rendesen
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Erről sajnos már fogalmam sincs

Biztosan van, esetleg 4 pin 3.5mm jack extender vagy ilyesmire kellene keresni. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Elvileg igen, céges gépen én is egy mobilos fülest használok, még a hangerőgombokat is le tudja kezelni.
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
vagy le van tiltva a mikrofon op.rendszer szinten vagy rossz a hosszabbító.
ha közvetlenül dugod be a fülest, akkor se megy a miki?
-
Cr00py
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem ezért kár volt.
Egyrészt ez játékhoz nem sokat fog érni. Kb telefonokhoz kapható gyári füles szint. + mivel számomra ismeretlen a típus, rákerestem, de nem olvastam róla túl jókat.
Telefonhoz, zenéhez ( ha nincsenek nagy elvárások ) akkor jó lehet kb, másra nem igazán.Inkább lőttél volna aprón valamit. ~10k környékén már találni cloud-t, ami fényévekkel jobb választás lett volna. Csak egy pár példa: Katt, Katt
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A hosszabbítón elég ér van?
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ezt így látásra nem igazán tudom megmondani, illetve biztos van aki jobban ért hozzá, de feltételezhető - ha új a füles -, hogy a laptop nem tudja kezelni egy csatlakozón keresztül a hangszórót és a mikit.
Én ezért váltottam több éve már USB-s fejhallgatóra, ott soha nem lesznek ilyen problémák.
Valaki hátha ír vmi okosságot még rá Neked.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Tudja kezelni a számítógéped jack csatlakozója egy jacken keresztül a hangszórót és a mikrofont? Általában egy zöld és egy rózsaszín csatlakozó van, és a megfelelő színekbe kell dugni a hangeszköz kábeleit is.
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
nincs nagy tapasztalatom gamer fejhallgatók terén, de én már több, mint 1 éve használom megelégedéssel: [link]
-
Cr00py
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Már egy minőségibb hangkártya is sokat dobhat az élményen.
A félreértések elkerülése végett az alaplapi az minden, csak nem minőségi.
-
goccer
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ebben az árkategóriában amelyik tetszik, nagy dolgokat nem kell várni. Komolyabb fülesek 20nál kezdődnek Cloud2, Alpha stb.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Függőleges szinkronizáció
Vertikális szinkronizációValami ilyesmi lesz...

-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
V-Sync, esetleg driveres FPS limit?
-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Vsync be van kapcsolva a driverben/játékban.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
MikeWazowski
üzenetére
fps_max 999
A profilban lévő konfiggal 4-500 között mozog, 1280*960-ban.
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
ha nem ajánlaná fel magától (és nem indul el a játék), akkor nyomj neki egy ilyet
-
wjbhbdux
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
wjbhbdux
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
ezek teljesen ellenőrizetlen, ismeretlenségbe burkolózó tulajdonosi háttérrel működő oldalak. Amikor ilyen ki tudja honnan származó tárgyakkal bonyolítasz csereberélést, akkor készülj fel a legrosszabbra, a trade tiltásra és az inventory zárolásra a Steamen.
-
Cr00py
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Célszerű elolvasni a FAQ-t az oldalon.
-
fatal`
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ha visszatér futtasd adminként a steamet, nem jön elő többet. Régi bug.
-
skL86
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mi volt a megoldás? egyik gépen nekem is ezt csinálja..
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Megoldva.
-
dugo_
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ez nem tudom hogyan jön ide. Arra voltam kíváncsi, hogy SSD-n vagy HDD-n van-e a játék. Utóbbi miatt lehetnek mikrolagok, amiket rendszeres töredezettségmentesítéssel kordában lehet tartani.
-
dugo_
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Merevlemezen van?
-
gtamate2
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Olyan sok már nincs, amitől meg jobb lenne a játék főleg nem, írtam erről régebben.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Annyit még hozzátennék a kollégák válaszaihoz, hogy ez viszont jobban terheli a hálózatot. Én pl. 6 megánál többel nem tudok streamelni 128 tick mellett, mert egyszerűen nem elég neki a 10 mega upload.
Tök érdekes, és 128 ticknél vesztek bő 100 fps-t.
-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Azt jelöli, hogy milyen gyakorisággal frissít a szerver másodpercenként. Minél magasabb ez a szám, annál pontosabb a kliens és szerver közti adatcsere. A valve hivatalos szerverei (kínán kívül az egész világon) csupán 64 tickesek, pedig már régóta szeretné a közösség a 128-at, fpleg akik tudnak is játszani, mert nagyon agyfasz tud lenni, amikor a 64 tick miatt nem úgy kapja/kapod a hitet ahogy kellene.
-
Vanir
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
lol
-
D.Va
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére

-
dugo_
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
vzsryl
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
...\Steam\userdata\<YOURID>\730\local\cfg
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

gyakorlatilag 15 éve csak spam gyűjtőnek tartom azt a fost...

az szép.... 

LendvaiFeri1