Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem meccsezek, de ismerőseim kb. 50 meccsét végignéztem, hátha megjön a kedvem. Hát nem fog

10ből 3 meccsen tuti becsúszik 1-2 látó. A többin csak sima véglények, bár ez lassan bármelyik multis játékról elmondható.
Durván felment a GO játékosszám, biztos van sok smurf meg másod-harmad csaló account, de sima játékos is sokkal több lett. Ez meg magával vonzza a nem kívánt elemeket is.Na majd Putyin elvágja az orosz netet, akkor megold pár gondot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
17 SEP 2014 -
[GAMEPLAY]
– Tec9: Improved accuracy and reduced recoil.
[MISC]
– Added new spawn entities that can be placed in maps and are used and prioritized when playing arms race (info_armsrace_counterterrorist & info_armsrace_terrorist).
– Fixed only one non-primary weapon showing on spectator player panels.
– Improved performance as a spectator when the scoreboard was visible.
[OSX]
– Improved dynamic shadow support.
– Better detection of hardware capabilities to improve performance.
– Added multi-threaded rendering support.
[MAPS]
– Inferno
— Added a boiler to boiler
— Fixed a missing texture near Bombsite B -
pr1mzejEE
addikt
Eszem ágában sincs
volt egy egész jó kis inventory-m még mielőtt elkezdtem fogadni az esl cologne rendezvény alatt. Gondoltam kipróbálom, hátha bejön, de nem jött be. Egyébként még walletem sincs
Maradt pár skinem, amiből vetettem haverommal 16 db esl cologne sticker capsule.t (legends), megvárom, amíg felmegy az ára, aztán ezekkel fogok majd cserélgetni lounge-n. (vagy eladom őket és csinálok belőlük csere alapot fegyver skinekkel) -
vzsryl
nagyúr
Nem próbálkozok ilyen scam féleségekkel sosem, nem az én stílusom. Mindent próbálok önerőből elérni. Nagyon egyszerűen tradelek. Amim van, azt behirdetem, illetve folyamatosan keresem csgl-en azokat, akiknek ez kell. Illetve előre kinézek magamnak bizonyos skineket, és azokra is ráofferelek ott csgl-en (nagy ritkán küldök egy steam offert, ha nagyon sietek, de az 99.99%-ben nem jön be...).
Általában teljesen elégedettek velem a csere partnerek, mert nekik az kellett, ami nekem van. Nekem pedig az, ami nekik. Nem tehetek arról, hogy mindig overpay-elnek.
Most pl. szereztem egy elérhetetlennek hitt kést, ★ Karambit | Slaughter (Factory New). Volt tartalékban is kulcsom, és megkaptam a Howl-ért meg 50kulcsért. Ugye a Blue Steel-ért kaptam Howl-t + 30kulcsot. De előtte a Blue Steel + nyócmilliárd kulcsért sem adtak volna Slaugther-t, még MW-t sem tudtam szerezni...
Népszerű itemeket kell szerezni, ennyi.
Szerk.: Ezt írta most a Slaugther-es csávó az adatlapomra: "+rep, fair and fast! "
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- NuPhy Air75 V3 ISO (DE) fekete ajándék extra magyar kupak szettel
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
volt egy egész jó kis inventory-m még mielőtt elkezdtem fogadni az esl cologne rendezvény alatt. Gondoltam kipróbálom, hátha bejön, de nem jött be. Egyébként még walletem sincs

LendvaiFeri1