Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csillik.s
csendes tag
Előbb elírtam a RadmonD-t az RomanD lenne.Bocsi
-
csillik.s
csendes tag
Köszi a segítséget!
Közben felmerült még egy probléma!Bemásoja a fontokat bár nem mindegyiket de amelyiket bemásolta abból ,is csak keveset jelenít meg.Vagy ha megjeleníti akkor vagy tudom használni vagy nem azt a betűtipust.Pl.: a Radmon D fontot bemásolja és tudom is használni a Serpentin Blog fontot bemásolja a corelba ki is tudom keresni mert megjeleníti de nem tudom a szöveget erre a fontra átváltani!!!Mi lehet a baj??? -
csillik.s
csendes tag
Segítséget kérnék!!!
Corel draw x4-em van.A régi gépemen Xp van és arra a gond nélkül tudtam fontkészleteket feltölteni.Vettem egy laptop-ot amin Vista Business van a régi gépre meg az új Win7-et rakattam fel és a corel x4-be nem tudok új fontokat betelepíteni,pedig ugyan azokat a fontokat szeretném feltelepíteni.Mi lehet az oka?Tud-e vki ebben segíteni?Már sok mindent kipróbáltunk de semmire nem haladtunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest