Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
derth
csendes tag
No Köszi szépen én a KINGMAX-al 3,2GHz ig jutottam, de a COD2 Kifagy azonnal vele, 2,94 en viszont megy mint zsir. most így hagyom de a cél nálam a 3,2GHz stabil lenne...
Derth -
derth
csendes tag
Ennyi volt az örömöm

Kikapcsoltam a gépet. 2 óra múlva be akartam kapcsolni 3* restartolt aztán 1,8GHz en indult.. Megpróbáltam állítani 7*440 re nem megy azóta sem
7*400on megy csak a felett vége. ezt nem értem... tehát megint 2.8GHz en vagyok. Nekem ez nem fog sikerülni... basszus...
Milyen feszültségeket állítottál be a 6300nak?
Derth -
derth
csendes tag
Ja és ezt alapfeszen értem el alap hűtéssel!!!!!!
Derth -
derth
csendes tag
CSő!
Boldog vagyok!
Vettem ma egy kitet GEIL 800DDR2 -ből, és simán megy most tartok 3,1GHz-nél a 6300asommal. bazz. Király
;-) -
derth
csendes tag
szerintetek miért nem tudom állítani a X-ot csak 6 ra vagy 7 re?
Derth -
derth
csendes tag
Visszatettem a GIGABYTE Lapot ha tud valaki erre vagy arra megoldást előre is THX.
Derth -
derth
csendes tag
De itt nem lehet , vagy nem találom. Ha húzom a prociét visz a MEM et is. Ez a baj.

-
derth
csendes tag
KINGMAX RAM-ok vannak, mindenhol olvasom ezt az arányt. Egyébként igen 401 MHZ en már nem megy a RAM om. Pedig itt olyan értékeket látok erre a Configra, hogy lol. Vagy van még egy GIGABYTE GA-965P-DS4 lapom is ha ezzel tud valaki segíteni az is jó lenne.
Előre is köszi
Derth -
derth
csendes tag
Rájöttem DRAM
SB Arány, de nem találom a BIOS-ban Valaki tudja hol találhato ez?
ASUS P5B ez a lap.
Köszönöm -
derth
csendes tag
Sziasztok!
A következő gondom lenne srácok. Van egy ASUS P5B lapom egy Core 6300 as al. Nem tudok 2,8 GHz nél többet kicsikarni belőle. Azt vettem észre ahory a memória átlépi a 400MHz et már nem indul a buli. Olvastam valami ilyen beállításról, hogy 1:1 de fingom sincs, hogy ez mit jelent. tudna valaki segíteni. Köszi
Derth
Aktív témák
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

SB Arány, de nem találom a BIOS-ban Valaki tudja hol találhato ez?