Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Sniper_BOY
aktív tag
Szerintem ez a hűtő nagy átverés mikor én ezt vettem sajnos az üzltben nem volt más venti így kénytelen voltam megvenni. Most hogy kicseréltem a venti részét egy coolinkra ami csak 1900-at fordul ugyan olyan hőfokon tartja a procit csak sokkal halkabban. Ennél a ventinél a kinézetet és a nevet kell megfizetni de szerintem ujonnan semmi képp nem ér 8e-t
-
Sniper_BOY
aktív tag
Most néztem a coolermaster web oldalát és ott azt írják hogy 20cfm a levegőszállítása 3500 rpm-nél. Nekem van feleslegesen coolink cfy08b-b jelű házhűtő melynek a levegőszállítása 28 cfm de a fordulatszáma mindössze 1900rpm ha lecserélem erre a ventit nem lesz gond a procival??? Kérlek gyorsan segítsetek ha lehet. Köszönöm
-
Sniper_BOY
aktív tag
A fent említeett proci hűtő ventillátor részét szeretném lecserélni valami kevésbé hangos példányra. Szerintetek megéri Várom építő ötleteiteket és hűtő javaslaitokat. Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi