Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
A hűtési teljesítménye sztem kb azonos a TX2-vel. Nekem megfelel, de tapasztalom, hogy azért nem néma, ha terhelve van a proci.
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
azt mondom, hogy ha nappal, vagy akár koraeste használod egyedül, akkor semmi gond. Ha valaki aludni szeretne melletted, sötét és néma csend van a szobában, akkor elkezd a juzer halkabb megoldást keresni.
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
tutira elég két maggal. Ha két magon 3800-on futtatom a procim 1,5V mellett sem megy 50C° fölé. Akkor vegyél rá ütősebb hűtőt, ha nagyon fontos a mennél csendesebb üzem. Amúgy a TX3 sem lesz hangos, de ha éjjel a barátnőd aludna melletted, akkor azért lehet jobb megoldás is.
-
Gabor970
addikt
válasz
pakai93
üzenetére
szia!
Én csak annyit tudok mondani, hogy négymagos tuningolt Phenomra inkább kevés mint elégséges. Nekem az van TX3-al, de 0.1V feszemelés és 3100MHz ----> 3700MHz-re húzva már 63C° a kupakhőfok (magot nem tudok, mert az 550BE AMD proci négymagosítás után nem adja a magok hőfokát)
Hangosnak sztem nem hangos, legalábbis ha terheled a gépet pl játékkal akkor nem zavar a hang, ha meg pl szunyókálva töltöget a gép az éjjel közepén, akkor a terhelés híján alig forog a venti. -
Gabor970
addikt
pláne, hogy most nézem, a 965BE az 140W-os.
-
Gabor970
addikt
olyan körül lehet, bár ha feszt emelünk, meg még a freki is 3600-on van, megeshet, hogy még a 140W fölé is menne, nem tudom. Azt sem tudom hogy pl egy PhenomII X4 965BE ami négy mag, 3400MHz alapból az 125W, akkor ugyanez egy négymagosított 550BE esetén alapfeszen ugyanennyi-e (logikusan ugyanennyinek kellene lennie, hiszen itt pont ugyanaz a két proci), passz.
szerk: most esett le, miért pont 130W-ot írsz, ugye annyit adnak meg a TX3-nak, mint plafon terhelhetőség.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Egy tapasztalat TX3-al: négymagosított PhenomII X2 550BE-hez (vagyis így már X4 B50) csak tuningmentesen elég. Ha 3.6GHz-re emelem a frekit, akkor a kupakhõmérséklet 60C° fölé megy, jól szellõztetett házban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Villanyszerelés
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest