Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigate
csendes tag
Sziasztok,
Döntés elött állok és úgymond, szeretném kikérni "szakértők" véleményét. Mert hát olvastam én mindenféle jóságot erröl is arról is de ha valaki tudna nekem egy konkrét indokolt választ mondani arra, hogy melyik hütő mellett döntsek azt nagyon megköszönném. Szóval két hütőt néztem ki CM Hyper TX vs Asus Silent Square! Egy D820-at kellene jól meghüteni.
PH-s tesztek szerint kb egyforma teljesítményüek, de kicsit érdekes hogy ekkora az árkülömbség. Gondoltam beírok ide is, hátha tud valaki nekem egy épkézláb ötletet mondani. Sokat vaciláltam ezen, de nem tudtam még dönteni. Szerintetek melyik lenne a helyes döntés?
Előre is köszönöm a választ.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
PH-s tesztek szerint kb egyforma teljesítményüek, de kicsit érdekes hogy ekkora az árkülömbség. Gondoltam beírok ide is, hátha tud valaki nekem egy épkézláb ötletet mondani. Sokat vaciláltam ezen, de nem tudtam még dönteni. Szerintetek melyik lenne a helyes döntés?