Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
Dehogy nem megy az fel..... csak jól kell elkészíteni a telepítő készletet és akkor magasról leszarja a TPM 2.0 modult... Tudod én mire toltam fel egy win 11 PRO-t? egy intel celeron G1610-re ami egy 2 magos 2,6 Ghz-es úgy 2012-es kb. Igaz véletlnül mert összekevertem a telepító pendrive-ot.
de simán felment és müködött rajta... Az egy 3. generációs CPU. Hála RUFUS atyánknak... 
-
_kovi_
aktív tag
Én 2019-ben vettem az MSI B450 lapom egy 2600-os procival, aztán lett bele egy 3600, majd egy 3800XT majd egy 5800. Ez utóbbi van még jelenleg is. S azon gondolkodom, hogy majd esetleg jövőre vagy utána egy 5800X3D-t veszek bele. Szóval ahhoz képest nem rossz, ennyi évig egy chipset...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de simán felment és müködött rajta... Az egy 3. generációs CPU. Hála RUFUS atyánknak...