Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
de ha kinyomod ki tudsz autozni 2/3 kiállásnyi előnyt...a maradék 1/3ot meg az ujgumikon behuzod és az utolso 2 körben visszajössz elsőnek én így cisnálom...na jo valahol könnyebb

koreában....mindenkitől elszakadtunk vettel.lel....én ugye webber helyén ülök....2.5 secet nyomot rám az első cseréig a 4.körig...és erre beállók és ott cserélik neki én meg mögötte állók és várok
....neki persze kb 3 alatt kicserélték nekem 5...
...másodpilota avgyok ugye..hehe de ő 5. én meg vezetek 6 ponttal alonso előtt.
...lett 9 sec hátrányom hozzá képest a fehér bemelegedett és 7 kör alatt ledolgoztam és meglőztem 2 kör alatt még kapott 4 secet a végén...éán jobban beosztottam a fehér gumit...csodálkoztam is...nekem sose sikerült 7nél többet menni és az is necces volt....csukált már a 6.ban....most 10et mentme vele és semmi ki se írta narancsszinü kopást...tök egyszerű csak akkor nyomtma gázt mikro egyenesbe állt a kerék ergo nem prögött ki nemr adirozta oda....kerékvetőt nem használtam.....
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 4060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

....neki persze kb 3 alatt kicserélték nekem 5...
...lett 9 sec hátrányom hozzá képest a fehér bemelegedett és 7 kör alatt ledolgoztam és meglőztem 2 kör alatt még kapott 4 secet a végén...éán jobban beosztottam a fehér gumit...csodálkoztam is...nekem sose sikerült 7nél többet menni és az is necces volt....csukált már a 6.ban....most 10et mentme vele és semmi ki se írta narancsszinü kopást...tök egyszerű csak akkor nyomtma gázt mikro egyenesbe állt a kerék ergo nem prögött ki nemr adirozta oda....kerékvetőt nem használtam.....