Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Hobo (

) kollégával és lelkes csapatával mentem tegnap este egy Valencia versenyt, gondolom az lesz nektek a következő futam. Ahhoz képest, hogy talán egy éve nem vezettem itt, 2012-ben szinte egyáltalán nem mentem, willikétől csak 8 tizedet kaptam az időmérőm, a futamon meg a 3. körben összeszedett 6 mp-et tartottam végig. Amikor meg hibázott, utol akartam érni, de muszáj volt az 4es kanyar után nyomni egy Y fordulót, mert keresztbe álltam
annyira igyekeztem utána -
-
Steady74
addikt
gyerekek, nálam behalt a steam, semmit nem tudok csinálni, sőt, egy restart után kiírta, hogy még sosem használtam erről a gépről a steam fiókomat... kb 1 éve létezik...
-
Steady74
addikt
3 éves már a win7, amióta feltettem nem installáltam újra, cseréltem alatta már komplett platformot (X58->X79), minden gond nélkül folytatta a munkát, de már nagyon ráférne, mert tele van minden szeméttel sajnos, meg elég lassan boot-ol be már.
ezért tervezem a re-installt, de lehet win8 lesz belőle. Ha utóbbival valakinek van tapasztalata, ossza meg legyen kedves. Köszönöm
-
Steady74
addikt
Srácok,
Újra kell húzzam a gépem, és azt szeretném kérdezni, hogy hol találom azokat a legfontosabb adatokat, amivel ha újrahúzom a cuccot, meg legyen minden, PONTOSAN az F1-hez?
Előzetesen annyit, hogy a steam nem volt a gépemen fent, így a Race 07-tel együtt települt fel, és elképesztően más a könyvtár szerkezet, mint általában. A Race 07 mappán belül települt fel a steam, azon belül userdata mappában tök más dolgok vannak.
Aki tud, az segítsen pls.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
P means the pussies you will get if you win. Én így tudom.
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos
üzenetére
10zel nem, 11gyel igen, de sokat grid-ezett, mondjuk az egeszen mas vilag ehhez kepest.
Motion: igazad van, de a palyat nem ismerve azert elegge frusztralo tud lenni, ha az AI az 5. korben lekorozi.

Fang: Jo az otlet, csak elobsn kivitelezni elegge nehezkes, eyefinity kell hozza. egyik monitoron megy egy vix fele video, masikon meg vezet es figyeli mit kell csinalni

este lesz valaki fent?
-
Steady74
addikt
Történelmi futamom volt tegnap, az F1 sorozat történetében először futottam 50%-os versenyt
. Helyszín Hungaroring, 3 magyar sráccal, +AI-k voltak betéve (hiba volt).Időmérő P1, keményen indultam, a gumira vigyázva 1:26-os köröket futottam, lágyat 22. körben tettem fel, azzal meg 22-23-as időket futottam. Petrovot 5X köröztem le, Alonso-t 2X, Rosberget 3X... kicsit vicces volt, de megerősített, hogy az R07-en kívül nincs helye az AI-nak multi versenyeken!
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
oh, azt hittem, hogy ha itt közzéteszem a linket, akkor látjátok. No átállítom.
Szerk.: Na talán most
-
Steady74
addikt
Jár valaki a napokban BP-Eger vonalon autóval? Annak kérném a segítségét, privátban megbeszéljük

-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
ne szerénykedj már!! Ringen letoltál mindenkit, kemény voltál, monzában is a FL-ot elcsípted, szóval komolyat mentél.
Sajnos ma vagy 3 versenyem ment el azon, hogy kilöktek, kiforgattak az első helyről, és mire visszatértem, addigra más messze volt. Igaz, egyszer egy komolyat törlesztettem

Kovi is penge volt, sokat fejlődött, itt is grat neki

-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Esküszöm várom már az F1 race stars-t, remélem azt rendesen megírják

-
Steady74
addikt
Így jártam ma én is, sajnos nem először. Hockenheim, 1. helyért harcoltam, jöttem ki a kerékcsere után a boxból, az első kb 5 (kemény keveréken), a második kb 1 mp-re előttem, szintén keményen. Én lágyon jöttem ki a 10. kör elején, erre connection failed... ki is léptem az egész szrból.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
2012ben meg nincs tapasztalatom, azt gondoltam, h ha egyre jobban szakad az eso, akkor gyorsabb lehetek. de nem igy volt.
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO
üzenetére
Én idegenekkel vigeckedtem, de simán letoltam őket, de a lekorozesek még mindig problémásak... illetve volt egy brazil futamom, heavy rain. interrel kezdtem, de felraktam az 5. körben a wet gumit. érdekes mod legalabb 2 mp-vel lassabb lette, csuszkaltam mint disznó a jégen, mig az interrel meg nem

-
Steady74
addikt
Nagyon off: akit érdekel EGY db Battlefiled 3 PC-s verzió letöltési kódja, szóljon, mert átadom. Ára 1-2 kapuccsínó a mekiben

-
Steady74
addikt
köszi mindenkinek a mai esti gurulást, jók voltak!
bekapcsolva maradt a fraps, tele lett a vinyó, ezért lett egy akkora laggolásom, hogy mire észhez tértem a falban álltam. ennyi volt mára, holnap folyt.köv

-
Steady74
addikt
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Saját magának csinál hírt, ügyes marketinges is, nem csak remek versenyző!
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Fsza, ne már megint újra kell tanulnom vezetni... kezdek kilenni

-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Íme egy példa, hogy egy két idióta hogy tönkre teheti mások versenyét. Mondjuk aztán egy jót küzdöttem, de ha nem lett volna akció...
-
Steady74
addikt
Elvileg lágyat kellett volna feltegyenek, de keményet tettek fel. Nem szoktam stratégiát állítani, ha keménnyel indulok, lágyat kell kapjak az első kiállásnál... vagy legalább a másodiknál
de ez lehet egy bug.Tavaly Pepivel (

) sokat mentünk itt csak ketten, és volt, hogy 5X boxolt, és mind az 5X a kemény keveréket kapta.Arra gondolok, hogy valamit áthozott a tavalyi játékból, mert ott is volt valami hiba a gumikkal. Talán az, hogy ha edzésen mentél egy típusú keverékkel, akkor az első boxkiállásnál kaptál egy másik szettet, ami elvileg vadiúj, de mégis az edzésen használt keverék kopottságával kaptunk meg. Elvileg azt javították annak idején...
-
Steady74
addikt
Hát ma behaltam a multi részében.. legalább 10 szerót nyitottam meg, ami LOBBYs volt, de mindben már ment a verseny. utána végre bejutottam 25% brazília. kemény keveréken időmérőn 6. voltam, első kör végén 3., harmadik körben kiforgott az előttem lévő srác, így 5 mpvel az első mögött haladtam. a 6. körben megfogott, drs zónán belül értem,óvatos voltam, kivártam. a 7. körben kiment kereket cserélni, egy körrel később én is, de ugyancsak kemény keveréket kaptam... aztán megint kiálltam lágyért, megint keményet kaptam... na itt ki is szálltam a játékból.
-
Steady74
addikt
válasz
RevolutioN2
üzenetére
11-3/11-4-es rugókkal viszont nagyobb végsebesség érhető el, ami meg az előzéshez nélkülözhetetlen.
-
Steady74
addikt
Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem a multi része készít ki.. illetve az, ahogy a szeróket jelzi. sokadjára szívtam meg tegnap, hogy lobby-t mutat a lista, belépek, ott meg azt írja, hogy már a 2. körben vannak.. tegnap össz-vissz 2 futamot tudtam menni. több, mint bosszantó...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Steady74
addikt
gyertek játszani, szeró van!!
-
Steady74
addikt
Segítsetek lesz. Hogy lehet üzenetet küldeni steam-en keresztül ismeretlennek? Rámegyek a profiljára, de semmit nem találok...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
, végül mind ide jutunk
Új hozzászólás Aktív témák

- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Asztalos klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

annyira igyekeztem utána