Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Ha én vagyok a szeró, akkor all assist on (billesek is jöhetnek, miért ne), szabályok realistic, gumiszim on, benyaszim off, törés cosmetic, autók equal, utközés full, csak verseny 20%
Kész vagyok attól, hogy vannak szerók időmérővel (15 perc) és 10%-os versennyel (13,6 perc)
Én 9-1/2 10 körül leszek.
-
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Általában 6-10 évre veszek rakóst, így a minőség és az alkatrész ellátás is fontos. Ezért adom el a Triana-t, mert már nincs alkatrész hozzá. Maver nem minden esetben jöhet szóba, nagyon sok botot gyártatnak kínában, és azok drágák, és gagyik.
A Daiwa SR sorozatú botjai kínában készülnek, majdnem annyi pénzben mérik mint a G20-at, és nagyságrendileg sz@rabbak. Megfogdostam őket a horgász sziget áruházban, és óriási a különbség. Árban meg alig.Na most lehetne egy jó Fox ládád, ócsó pízért mégszámítom

Lóri: az asszony nem számít. Csak arra vigyázz, ha bekerülsz ilyen műsorba, hogy ne a lányokat, hanem a fiúkat mászd meg, és hidd el, nem fog haragudni

-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Figy, van router a rendszeredben? Elmondom, hogy amióta router-em van (hardveres tűzfal természetesen) azóta nem használok víruskereső-írtó programokat. Olyan helyeket látogatok, illetve onnan töltök le, ahonnan vírus veszély nem fenyeget, a többit meg eleve megoldja a router. Mondjuk múltkor a Big Titted Nurses egyik epizódját vírusosnak dobta a rendszer, de hát a végére kiderült, hogy nem az

Kisduna rendben van
. Jövőre egy pecát össze kellene hozni. Most cserélek rakóst, illene majd áprilisban a Csőhidi pályán nyomni egyet. Mit teccik szólni hozzá? -
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Szólj ám, hogy hová b@szod bele, mert akkor a következő hétvégén ráállok mártogatni

Rolly: Ne haragudj, de egy kalap rozmaringot nem ér a vezetésed. Nem olvastad, hogy a lilában nem váltunk???

Fess: úgy látszik megvan a recept a csúszkások ellen: fogod, kib@szod, aki vezet, ennyi. Ez tetszik

-
fess
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
Én voltam a szerver,és be volt állítva,hogy aki előttem van az utolsó előtti körben az essen ki

Arról majd nemsokára töltök fel vidit.
Ti mibe szoktátok sony vegas-sal renderelni,mert nekem eddig csinált 16-17 GB-os fájlokat,csak azért nem nagyobbakat mert elfogyott a hely... -
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Dobd ki az egesz vasat a pics@ba vagy add el, a kapott penzbol meg szedj fel valami fasza csajt vagy ribit, vidd el egy swinger klubba, k@rd szet az agyad es hidd el jobban leszel. Legalabb egy estere jol fogod magad erezni, csak az asszony meg nem tudja. Falazok ha kell

-
válasz
hermanyi
üzenetére
Szerintem, ha legalább a verseny felét megtette a versenyző, akkor a szakadás pillanatában aktuális helyezésének megfelelő pont arányos részét kapja az 50% felett megtett versenytávhoz viszonyítva.
Pl. 20 körös versenynél a 15. körben megszakad a kapcsolat. A versenyző az 1. helyről esik ki, amiért mondjuk 20 pont járna. A verseny felét megtette, tehát jár a pont. Az 50%-on felül még 5 kört teljesített, tehát a maradék versenytáv (10 kör) 50%-át. Így megkapná a 20 pont 50%-át, azaz 10-et.
Természetesen az arányok és a pontszámok csak a példa kedvéért hoztam fel.
-
-
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
fura volt, mert egyszer csak azt hiszem a 7. körben betett elém a célegyenesben, hogy ne ütközünk fékeztem egy nagyot, aztán megint lett 2 mp előnyöd. ezt eljátszottuk 2 körön keresztül, szal fura volt. illetve most kiléptem, mert a saját autóm hangját nem hallottam eddig csak másokét. kicsit vicces volt
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Azt láttam eddig, hogy ha időmérőn nyerek 2 helyet, ami kb 3 autó előnyt jelent, így is úgy is menekülni kell az első kanyarból, mert ha nem, akkor vége. Bár általában ha Qs futam van, az elejében végzek, de 15 perc versenyzés önmagammal nem ér fel 15 perc versenyzéssel VELETEK.
Rolly: Köszi! Képzeld, dugójancsi jelentkezett GRID fórumban, lehet jönne F1-ezni

-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
a belső ívet védtem (DRS-nél tök mindegy, úgy is megelőznek), és azt hittem el tudok fordulni szűken a sikánban mögötte, és rá tudok Rollyra gyorsítani, mert a célegyenes ráfordítót jól tudom abszolválni, és már fejben megvolt, hogy letolom a célegyenesben

Hát nem sikerült elég nagyot fékeznek, és nekicsúsztam sajnos. Ezúton még egyszer bocsánat. Indiai is jó volt, spa-ban elvesztettem a ritmust, valencia tényleg jól sikerült, főleg az utolsó kör
Karajev: itt találsz meg mindent
-
karilla88
tag
válasz
hermanyi
üzenetére
nem kell semmiféle üzemanyag csúszka

sima biobenzint kell vételezni a fiúktól és a féktávokon használj motorféket mert akkor nem hogy fogyaszt a kocsi hanem szinte termeli a benyát
és még simán egy 20% futam után is marad annyi hogy simán meglehet sütni Lóri csukáit
ja és még a mintavételre is marad elég
am a tapadásos csuszkát vki árulja már el hogy honnan lehet letölteni 
más a frissítés óta beszaggat futam közben a gépem, a múltkor azt hittem hogy a felvételtől, de ma nem vettem fel és mégis (eddig soha nem csinált ilyet) tapasztalat? vagy nekem is írásvédetté kell tenni azt a bizonyost fájl-t? -
Feribacsi555
senior tag
-
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Visszanéztem a Melburne-i videót, a két lekörözés katasztrofális volt... ahogy mondtam elsőre legalább 4-5 mp-et buktam, mert a célegyenes végén nem hagyott elmenni, a jobb-bal kombinációban először belülről próbáltam lekörözni, nekem jött, utána a másik oldalról, ott is leszorított, majd a füvön tudtam csak elmenni mellette. Utána mikor Veled harcoltam, a hátsó gyors részen úgy tudtam elmenni mellette, hogy a sikánt levágtam, mert leszorított, utána meg a füvön menten el mellette.
nem hiszem el, hogy ha kiírja, hogy lekörözés van, ott van az a kib@szott kék zászló, akkor nem néz hátra, hogy ki-hol jön. Ha valakit az 5. körben leköröznek, akkor legalább vegye a fáradtságot, hogy eltakarodik az ideális ívről. a célegyenesben meg ne nyomja már padlóig a gázt, hanem tegye az autót jobb vagy bal oldalra, és hagyja a gyorsabbat elmenni.mondom ezt úgy, hogy korábban rolly és bence is lekörözött, és nagyon nem esett nehezemre lehúzódni, lelassítani, akár a fűre is lemenni, hogy ne akadályozzam őket a versenyzésben. Miatta buktam el a melburnei első helyet, simán meglett volna, ha nem kell versenyezni vele....
-
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Nekem ringen a korlat vetett veget a versenyemnek az elso korben a celegyenesre fordulva. Lori melle akartam betenni a szekeret mert kicsit lecsuszott az ivrol es ugy gondoltam beferek. Kicsit aztan korrigalt, pont annyira h nem fertem mar el, a jobb kerekkel eltalaltam a korlatot, es ossze is tortem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Lightroom topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A legelső Ferrari-ra Enzo egy Fekete telivért tett nem vöröset!

Nem is gondoltam hogy ilyen harc megy az elején, elautókáztam ott magamban 
grat! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)