Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
forise
tag
Nálam is ugyan ez, a hang elszállt 3 körrel a vége előtt (a valagamat szétültem 55. kör) gondoltam befejezem, mert az első helyen voltam. Nagy nehezen hang nélkül befutottam, erre sötét képernyő majd kezdtem már örülni, mert mutatta a pontjaim és csapat elért pontjait,
majd gondolom jött volna videó bejátszás (mert ezt már nem fogom megtudni) és csak tölt-tölt.... crtl+alt+del. Neki kezdtem újra, első helyről, 11 körig első helyen, erre mit ad defekt.
Nem baj van időm a 2012-esig.
-
D.Orion
veterán
Gilles-ről elnevezett pályán 2 körön át haladgattam az 5.-6. mögött mint P1-es, mert annyira el voltak foglalva egymással, hogy basztak félreállni. Bezzeg ha engem érnek utol, akkor az első lehetséges helyen elengedem, ha kell le is lassítok, hogy beférjen egy kanyar előtt.Lehet ide is kéne flash, mint LMS-be?

-
polonic
félisten
Arra gondoltam igen.
Akkor ez így rendben van. Csak azért gondoltam ezt, mert a retire visszavonulni-t jelent.A DRS-hez.
Minden ugyanúgy van, ahogy a valóságban.
DRS-t száraz edzéseken, időmérőn bármikor lehet használni.
Száraz versenyen csak 3. körtől kezdve, akkor ha az előtted lévőtől kevesebb, mint egy mp-re vagy és csak a pályának a bizonyos pontján, az úgynevezett DRS zónában. -
polonic
félisten
Az azért nem jó, mert akkor törlődik az eredmény. Mert gyakorlatilag visszalépsz.
A legjobb az, ha ott váltunk, ahol az időjárást látjuk a montiron. Így gyorsan átugrik és megmaradnak az eredmények is.-------
Egyébként karrierben volt már nektek esős futam és SC?
Nekem eddig mindig light cloud, light cloud, clear volt az időjárás az edzésen, időmérőn, versenyen.
-
Motaba78
addikt
el lehet biztosan, hobbi célra megfelelő lehet, csak vigyázz nehogy a kormány vezessen

-
s1ru2
aktív tag
Én ezzel a darabbal azért vigyáznék
Haveromnál 3/3 megadta magát 1 héten belül és után heteket kellett várnia h gariban új érkezzen. Ez persze nem biztos h mindenkinél így vanInkább Driving Force GT felé kacsintgatnék, de abból elég kevés van jelenleg az országban raktáron tudomásom szerint.Személyes megjegyzés: Momo-hoz képest meg nagyongyengus amit a valóságban tud...
-
D.Orion
veterán
Két példányt néztem ki.
THRUSTMASTER Ferrari GT Experience Racing Wheel
THRUSTMASTER RGT FFB CLUTCHMár csak a pénztárcámmal kell megbeszélnem.

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(igaz a végén már fészkelődtem rendesen
), de milyen már, hogy nincs interjúszoba, a kamionok közt kell interjút adni. 

Gilles-ről elnevezett pályán 2 körön át haladgattam az 5.-6. mögött mint P1-es, mert annyira el voltak foglalva egymással, hogy basztak félreállni. Bezzeg ha engem érnek utol, akkor az első lehetséges helyen elengedem, ha kell le is lassítok, hogy beférjen egy kanyar előtt.

Haveromnál 3/3 megadta magát 1 héten belül és után heteket kellett várnia h gariban új érkezzen. Ez persze nem biztos h mindenkinél így vanInkább Driving Force GT felé kacsintgatnék, de abból elég kevés van jelenleg az országban raktáron tudomásom szerint.