- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- PICO PSU kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocoka
csendes tag
szevasz zsolti vagyok szombathelyről és itt az elender computer táp nélkül 10ezrért adja táppal (350) 15ezer csak tápra van gari egy év.érdeklődnék hogy mit takar az hogy 1 db 3,5'' (floppy?) +2db opcionális.ja és a vincsit hova lehet benne rögzíteni ha most a gép aljához van nekem jelenleg csavarozva.a vincsim 3,5''.van valami lemezke egy darab 5,25'' meghajtóban mejre rá lehet fogatni a vincsit?vagy ott is a gép aljára kell rögzíteni?
-
behappy
aktív tag
Nekem 9011-es szerverházam van, 350W Codegen táp az alapfelszereltsége, tökéletesen birja a rendszert! Hülyeség, hogy megbizhatatlanok a Codegen tápok.Nekem elég sokminden van rákötve és nincsen semmi bajom vele! Olyan boltba meg ne járjatok vásárolni, ahol csak azért mondanak nagy baromságokat, hogy lehúzzanak!
Ezt a házikót bátran ajánlom mindenkinek! Nekem nagyon bevált! Bye all!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest