Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stopperos
üzenetére
szerintem úgy nézhet ki a dolog, hogy bizonyos felosztás szerint terítik az új firmware verziót - tehát nem mindenki kapja meg egyszerre -, és utána adott egy intervallum, amikor központilag még nem indul újra az eszköz, de mivel már rendelkezésre áll a friss firmware, a felhasználói újraindításra lefrissül, viszont ha a meghatározott intervallumban nem történik meg a felhasználó által - vagy esetleges áramszünet miatt - az eszköz újraindulása, úgy azt központilag rákényszerítik, így megoldva a frissítést.
amíg adott területen nem áll rendelkezésre a friss firmware, addig hiába történik meg az eszköz újraindítása, nem tud lefrissülni, egy korábbi frissítéssel így voltam én is, sokan írták/linkelték itt a fórumon, hogy már a friss firmware van fent adott eszközön, nálam csak nem frissül többszöri kikapcsolásra sem, aztán már nem is foglalkoztam vele, és néhány hét elteltével egy délelőtt azt vettem észre, hogy az éjszaka lekúszott a friss firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi