Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Nem talált.
Egyszerűen csak nem tartom jónak, hogy ha valaki lop, csal, hazudik, gyilkol és még sorolhatnám. Tudom, hogy mások megteszik, de úgy gondolom, hogy nekem ettől még nem muszály.
Azt hiszem régen ezt becsületességnek vagy minek hívták.
Akinek nem inge, ne vegye magára :D -
Mag
senior tag
Eltaláltam?
-
Mag
senior tag
És mi van abban az esetben hogyha nem zene CD t másolok, hanem az otthoni home sex videomat mondjuk,és akkor is potyára fizetek ki pénzt, vagyis jogodijat szednek olyasmiért amit nem is ök alkottak!
És zene vagy játék, vagy softver nekem 1 kutya : )))
Innen lehet tölteni, full inygyér mindent, többszáz TerraByte adatbol válogathatsz!
htttp://dchun.hq.hu
proginak a linkje -
Mag
senior tag
vki irjon már vmi okosat :)
-
Mag
senior tag
Ilyen sok ember olvassa a CHIP magazint ?
Azért ennél biztos többen...... -
Mag
senior tag
CHIP Magazin 2003. október számában volt egy teszt egy progirol,melyel a system tray ikont lehet szerkeszteni, cserélgetni (azaz az exe állományokba turkálva modositani) stb.....tudja vki melyik volt az?Egy linknek nagyon örülnék thx!
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest