Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Talán leszűkítettem a kört Magyarországra, vagy mi?
Mishita: Az én környezetemben jellemző.
Csomagokkal, extrákkal országúton 35+ (jó időben), de 25 rosszban is lazán megvan. Ellenszélben, vagy erős emelkedőnél jól jönne egy kis rásegítés, de azért a kevésért bolond cipel holt súlyt.
Volt, h versenyesek mögém álltak be csalni.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Fall-N
veterán
Én sem látom semmi értelmét városban ezeknek a rásegítésnek. Voltam próbakörön egy 29"-os, Raymon HardRay E 2.0-val, amin még Acera 9s van (ahogy látom már valami Tektro 8s váltóval szerelik), Yamaha motor. Felgyorsítottam lazán motor nélkül 25 fölé, így semmi értelme. Terepen lehet segítség emelkedőn, vagy olyan városban ahol vannak dombok vagy hegyek. A Tektro fékek nagyon gyengén fogtak, a Shimano MT200-asol sokkal erősebb, pedig az sem egy XT fék.
Magam részéről a Deore 1x10-es hajtással és a 27,5-ps kerekekkel simán tudok haladni 30-35 km/h között, semmi szükségem a rásegítésre.
-
A sikeres eladások lehettek a portfolió bővítés Okai
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
Alaaf Pi
senior tag
Az a LED csík lehetne értelmes első világítás is, a jelek szerint viszont nem arra használják.
-
Secretknight
aktív tag
-
Predatorr
őstag
Amíg 25km/h-ig segítenek ezek a szarok (anyám váltótlan bevásárló bringáján is könnyedén megvan a 25), miközben 40-nel is tudok tekerni (trekking, nem verseny), és egyiken sincsenek épeszű áttételek, kenjék hajukra az összes e-bringát a fölös súllyal együtt.
Oké, fogyatékosoknak jó lehet, mint az e-rollerek.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
kapal
tag
Tourney váltó... Miért mindig a váltón spórolnak látványosan?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Óriási a lelkesedés az Okai háza táján, mert jól alakultak az elmúlt év eredményei.
- Hibátlan Western Digital külső merevlemezek, WD Element, My Book, 6TB, 8TB, 10TB, 12TB, 14TB
- iPhone 13 128Gb
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- HP ZBook 17 G3- i7-6820HQ- 32GB DDR4 RAM- 512GB SSD-Quadro M3000M-FHD Szerető tulaját keresi!
- ZTE MF289F Wireless Dual-Band Gigabit LTE Router
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest