- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- COD:MW4 segédlet gyűjtő
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Olga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Igazán érdekes moddolás...lenne, ha ezeket már az akkor elérhető cuccokkal nem csináltam volna meg ~30évvel ezelőtt! Ott volt már nagyobb kihívás, amikor az ember rájött a rettenetesen nehezen leoperált polarizáló fólia csak akkor "ad" negált képet, ha csak 90-fokkal van elfordítva. Akkor pedig elúszott az egész projekt...akkoriban nem nagyon voltak rendelési források...
A forrásmegjelölést érdemes lenne pótolni!
-
csibe1
veterán
-
csibe1
veterán
A végén még irodalmi Kossuth díjat kapsz....

Azt is az AI-al karöltve veszed át?
Amúgy megy valami AI nélkül is?
-
csibe1
veterán
A legegyszerűbb megoldás helyből [link] ilyet venni, a komplexitása ugyanaz, mint az f-91-nek, csak ebben van "illuminator" funkció, ami az egész számlapot megvilágítja, asszem úgy működik hogy nagy feszültségen foszforba lövell elektronokat, és ettől világít az egész számlap. Csak ez a tiéd, ez letisztultabb, minimalista számlapdizájnos, nekem jobban tetszik sokkal, mint az f-105.
Amúgy van gyárilag invertált Casio is, bár más a kinézet. Casio Collection W-219H-8BVEF
A cikk író által említett típust nem találta meg az általa linkelt oldal keresője.

-
sHoWmaW
újonc
És tényleg, valószínű ez lehetett a forrás. Modifying a Casio F-Series Digital Watch
Jobb szerintem saját képeket használni, még ha kicsit ügyetelenebb és gyengébb minőség is, ha felhasználsz ilyen mod bemutatóhoz képeket és egyebeket, azért illik megjelölni, hogy nem saját kép és megemlíteni a forrást. Meg a logouton a sufnituninggal több aurát lehet farmolni.
Ki szoktam égni az olyan tartalomgyártókon akik rápiócáznak más tartalmára reakció videókban meg elmondják, hogy íratkozz fel, dobj egy lájkot és nyomd meg a harangot, de a forrást nem említik meg és még csak a leírásba se linkelik be, a hozzáadott érték pedig kimerül egy pókerarcban vagy valami extrém tulzó reakcióban.
Ai-os szöveg javítást is inkább hagyd szerintem, jobb a hagyományos "emberi" nyelvezet még akkor is ha helytelenül írsz vagy nem a legjobb a megfogalmazásod. A triggerelt grammar nazik is csak pörgetik a hsz.-ek számát.
Amúgy az óra jól néz ki, ha nem itt tartana a technika akkor lehet hogy én is beneveznék rá. A mai okosórákat és karkötőket prakitusabbnak tartom a hétköznapi életben.Köszönöm szépen a tanácsot és az építő jellegű kritikát! Az ilyen segítő szándékú visszajelzést/kritikát sokkal könnyebb elfogadni és megfogadni. A jövőben én is így fogok tenni a következő modoknál.
-
KISDUCK
addikt
És tényleg, valószínű ez lehetett a forrás. Modifying a Casio F-Series Digital Watch
Jobb szerintem saját képeket használni, még ha kicsit ügyetelenebb és gyengébb minőség is, ha felhasználsz ilyen mod bemutatóhoz képeket és egyebeket, azért illik megjelölni, hogy nem saját kép és megemlíteni a forrást. Meg a logouton a sufnituninggal több aurát lehet farmolni.
Ki szoktam égni az olyan tartalomgyártókon akik rápiócáznak más tartalmára reakció videókban meg elmondják, hogy íratkozz fel, dobj egy lájkot és nyomd meg a harangot, de a forrást nem említik meg és még csak a leírásba se linkelik be, a hozzáadott érték pedig kimerül egy pókerarcban vagy valami extrém tulzó reakcióban.
Ai-os szöveg javítást is inkább hagyd szerintem, jobb a hagyományos "emberi" nyelvezet még akkor is ha helytelenül írsz vagy nem a legjobb a megfogalmazásod. A triggerelt grammar nazik is csak pörgetik a hsz.-ek számát.
Amúgy az óra jól néz ki, ha nem itt tartana a technika akkor lehet hogy én is beneveznék rá. A mai okosórákat és karkötőket prakitusabbnak tartom a hétköznapi életben. -
Gergello
addikt
-
Sirus86
aktív tag
Nagyon tetszik! Nekem holdfazist szamolo, napelemes casio oram van, tok jo lenne az is invertalva. Amugy siman csinalhatnal belole uzletet, szerintem lenne ra igeny
-
Apollyon
Korrektor
Nem csak olybá tűnik, hanem konkrétan az is, átszabás. Ha még jelezve lett volna, de nem, nyilván el lett sunnyogva, hogy egy kép sem eredeti (arról nem beszélve hogy még annyi fáradtságot sem vett hogy megemlítse, nem F91 van a képeken), meg a szöveg is olyan, mintha egy korábbi, feleslegesen szófosó cset dzsepettót olvasnánk.
Az még oké ha valaki idegen nyelven ír és rákérdez egy népszerűbb nyelvi modellnél a helyesírásra. De egy ilyen rövid szöveget a saját anyanyelvén tudjon már magától megírni, még ha nem is tökéletes, pont attól lesz emberi. Így meg csak n+1 sekélyes élyály kópipészt.
-
VS461
tag
Nagyon jó lett!
Eszembe jut, amikor a Sharp számológépet moddoltuk így, csak ott elég volt megfordítani a kijelző előtti fóliát/üveget.
-
cami][us
őstag
Pontosan ilyen órám volt gyerekkoromban és bizony meg is van valahol még.

Illuminator menő volt akkoriban.Még ma is, mert egyre ritkább.
-
hcl
titán
Ezt még kapni? Ez kemény, itt van egy a fiókban évtizedekkel ezelőttről...

Szép munka! És tényleg jól néz ki
Ha nem saját képeket használsz, azt már szerzői jog miatt is illikjelezni, pl. a kép alá odalinkelni a forrást

-
tlgarp
csendes tag
Csak így olybá tűnik, hogy más faszával vered a csalánt.. Olyan átbaszás érzetem van..
-
sHoWmaW
újonc
Köszi! Egyébként mind a kettő jó észrevétel! Az én kusza szövegem AI-val lett feljavítva, a profi képeket pedig azért linkeltem, hogy jól szemléltesse a mod-ot, ráadásul így esztétikusabb is, mintha telefonnal fotóztam volna.
-
morcosharcos
őstag

Valóban, az egy f-94w. Még csodálkoztam is, hogy miért sárga a számlapja a kinyitottnak belül. Hmmm.... érdekes. Egyébként jó szemed van, mert én fejben ezeket össze sem kapcsoltam hirtelen. -
viraga
tag
Tök jó, csak ez mind netes kép és nem saját. A szétszedett óra pedig nem ez a típus. A szöveg meg elég AI szagú. Ezeket leszámítva jó cikk
-
morcosharcos
őstag

Illuminator menő volt akkoriban.Nekem van egy a kesztyűtartóban most (nem vagyok valami nagy órás amúgy).
-
MasterDeeJay
veterán
A legegyszerűbb megoldás helyből [link] ilyet venni, a komplexitása ugyanaz, mint az f-91-nek, csak ebben van "illuminator" funkció, ami az egész számlapot megvilágítja, asszem úgy működik hogy nagy feszültségen foszforba lövell elektronokat, és ettől világít az egész számlap. Csak ez a tiéd, ez letisztultabb, minimalista számlapdizájnos, nekem jobban tetszik sokkal, mint az f-105.

Illuminator menő volt akkoriban. -
morcosharcos
őstag
-
sHoWmaW
újonc
Igen, a világítás tényleg nem a legjobb... Arra teljesen működő megoldást még nem találtam, viszont lehet kapni ilyen foszforeszkáló lapocskát, amit be lehet rakni a kijelző mögé. Az sokat segíthet.
-
Victoryus
addikt
szép! Nekem is megvan még a klasszik kék verzió, csak már nem hordom. 10évig elmegy egy elemmel, brutál. Mindent kibírt, vizet, koszt, sarat. Egyedül a világítása gyenge ezeknek.
-
Hieronymus
veterán
-
patex1983
őstag
Én alapvetően nem vagyok oda ezekért a retro órákért, hordtam ilyeneket eleget fiatal koromban
, de ez a mod tényleg pofássá tette az órát.
Grat hozzá! -
morcosharcos
őstag
Gyönyörűszép lett.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Ryzen 7 9850X3D AM5 félkonfig Csak tesztelt!
- Hibás első generációs,modolható, nem patchelt LCD Nintendo Switch + dokkoló, hori split kontroller
- MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI eladó! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! Friss BIOS!
- ASUS TUF Z390M-PRO GAMING + Intel Core i5-9600K
- ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI + 0 perces 32GB 6000MHz CL30 DDR5! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- HIÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5563
- "ÚJ" RITKA MINT A FEHÉR HOLLÓ" ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB (GARANCIA 3 ÉVIG)
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest