Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
82lacas
csendes tag
Sziasztok az én nagy gondom az. h a cod 2 M.P. kidobál 2-3percenként azzal a hibaüzenettel h insctruction:disallowed program driver/128016/ elmondom h mi nem érdekel se a vírusírtó se a tűzfal tudom vki szerint az még az aids ellenszere is lehet.továbbá próbáltam kikapcsolni game közbe az xfirét az se jó az x-ray az meg csíterek ellen jó h fotókat készít nagy ügy az se jó PB-t frissítettem jah nem használok semmilyen cheat-et!!!!!! és draiver-eket frissítettem.Jah és ez a probléma kb 1.5év után jött elő eddig nem volt gondom a játékkal. Én olyan hozzászólást várok aki konkrétan tudja h mi erre a megoldás ha vki tud annak nagyon de nagyon köszönöm előre is szépen
[ Szerkesztve ]
-
82lacas
csendes tag
válasz Black Dragon #10764 üzenetére
rendes tőled h írtál de írtam a szövegem végére h olyan írjon aki tud konkrét választ adni nekem persze h próbáltam újrarakni
-
82lacas
csendes tag
válasz Black Dragon #10767 üzenetére
Black Dragon Szia ismét megint csak kössz h próbáltok, te segíteni de igen megnéztem a google-n is de ott csak a hülyeséget írják olyan dolgokról aminek ugyan van köze a cod2 mp hez de ehhez a hibaüzentehez az ég világon semmi és megint csak igaz h nem tudok angolul perfekt .....De még az a szerencse h h van vebfordító
[ Szerkesztve ]
-
82lacas
csendes tag
válasz 82lacas #10763 üzenetére
Még két megoldás lehet h segít nekem 1.a pb amit használok sz&@˘r ezért elkértem a havertol és azóta nem dobott le 2.h nem a D meghajtóra telepítem a játékot/ha ismét kidob/ hanem ahogy az kezdetekkor tettem a C meghajtóra de nyilván a helymegtakarítás érdekében raktam fel a D megh...ra ha sikerült megoldanom szólok róla XD Ui: bár kb 3-4hónapja van D-re rakva azóta kezdett kidobállni emlékeim szerint pl losing key packets meg stb hát igen vannak játékok amik ne mszeretik ha nem az oprendszerrel megegyező partícíóra van telepítve lehet h itt is ennyi csak a baj na majd kiderül h vkinek van még tippje szivesen fogadom
[ Szerkesztve ]
-
82lacas
csendes tag
Ez érdekes téma az fps a cod 2 ben mindenki kivan magátol h a 250 meg 333 az igazság az h nekem pl 125 az fps em ami stabil simán verek olyat akinek pl 250 a lényeg h mindenkinek a saját tudásához/persze a technikai háttér se mindegy/ legyen belőve sokx elnézek embereket mert a nagy többség azt mondta címszóval bejön 250 es fps el azt esik kel a mapon nyílván aki 300 feletti fps el bír az többnyre versenyszerűen nyomja és az ritkán fog bejönni 250re lekorlátozott pl tdm szerókra a legjobb példa erre h a múltkor haverral esett meg aki kicsit kevesebb rutinnal van mint én h bejött egy srác aki ki vólt magára h neki gémer gépe van meg h mekkora ász a 333 fps ével azt ki is kapott mint a sz&@˘r jah és havernak 100de nem satbil 100fps e van ennyit erről azzal persze én is tisztába vok h a magasabb fps szám jobb találati arányt eredményez de a lista első helyén nem az !!!FPS!!!! fog állni hanem az a játékos aki ügyesebb aki másképp látja szívesen megvitatom vele a témát
-
82lacas
csendes tag
válasz DJ WOKKY #10775 üzenetére
Végül is sikerült úgy néz ki megoldani a Cod2Mp- instruction: disallowed program draiver(.218016) hibaüzenetet azt nem tudom h ez konkrétan mit takar de egy használható rendesen működő pb-t raktam fel és azóta 1x sem dobott ki de ez majd 1hét játékidő után lesz 100%legalábbis h én megnyugodjak végre. Ui:heti rendszerességgel végzek töredezettségmentesítést A.C.S.-al ami az egyik legjobb "defrag" program----> ezt Wokky-nak aki egy kedves barátD/az tény h a D partícióm rég nem lett leformázva/
[ Szerkesztve ]
-
82lacas
csendes tag
a win7 mint oprendszert hibaforrásként kizárnám egyet tudok javasolni h elég sok helyen fenn van a játék pl torrenteken vagy akár a Magyar Cod adatbázison :/ez reklám volt/ secc perc alatt letöltöd és nem lesz vele gond ha kellenek fps kódok azt is találsz ott de ha nem szólsz és leírom h mit kell a consolba beírni /nyilván ha te is tudod akkor ez tárgytalan/ cd kulcsot is secc perc alatt lehet találni a google-n de ha kell azt is tudok adni pb meg az evenbalance.com-on/kikeresed a cod 2 őt rákatt azt pb setup exe download all windos config...a sorrend nem100% de ezeket a szavakat keresd / találsz hozzá azt meg a telepített mappában a pb könyvtárba másold és exe add game cod 2 azt jónapot remélem hasznos volt
[ Szerkesztve ]
-
82lacas
csendes tag
Annyi a lényeg h ne divatolásból legyen beállítva az fps szám hanem a technikai háttérhez és a játékos tudáshoz mert nyilván az se mindegy h ki hogy bánik az egerével a fő h legyen akadás mentes persze egy tapasztaltabb játékosnak nagyobb skálán mozoghat ez a szám akár 125-333ig a versenyszerű cod-ozosásrol meg annyit h youtube-on is fenn van a videó de azt h hol azt most ne kérdezd de a srácnak 400stabil fps e volt és ez nem kamu meg lehet keresni és nem ő az egyetlen aki versenyszerűen játszik hasonlóan magas stabil fps számokkal nyílván megfelelő szervereken persze.
-
82lacas
csendes tag
válasz snataniel #10787 üzenetére
Magyarországról beszélünk én úgy tudom h a játék graf motorja elbírja a 300feletti fps.t is de lehet h én tudom rosszul?
az oké h a szerók 90%-án a max fps 250 mert hát az emberek többsége nem rendelkezik gamer géppel mint ahogy én se meg stabil 100megás nettel.[ Szerkesztve ]
-
82lacas
csendes tag
válasz DJ WOKKY #10874 üzenetére
Sziasztok nem idetartozó kérdés sőt a cod2 hőz sincs köze de hátha valaki tud konkrét választ. Hamarosan készülök megvenni a Battlefield bad company 2 pc-t csak abban nem vok biztos mert a neten semmi hasznosat nem találtam erről h van e havi díja azt tudom h az Xbox Ps3 verzióknak van de h a pc-s verziónak van -e ha valaki tudja megköszönném a választ
[ Szerkesztve ]
-
82lacas
csendes tag
válasz kovsol #10876 üzenetére
Köszönöm a választ azt tudom h a Xbox nál miért és mire kell havi díjat perkálni csak azt hittem h a pc-s verzónak is van valami hasonló h ha megveszem az orig játékot regizstrálnom kell és ezért gondoltam h itt is kitaláltak vmit h kelljen fizetni de ha nem hát nem annál jobb még 1x köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest