Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Smidt múzeum
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alfa, inkább omega az...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
fazr
senior tag
válasz Black Dragon #10747 üzenetére
Nem nagy gépigényű a cod, ezért szerintem olyan mindegy, főleg cod2-ben nem számít, mert elég régi játék. Nekem ezt produkálta cod4-ben Radeon 4890
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz snataniel #10751 üzenetére
ITT a cfg-m
Ezzel a konfiggal volt az 1000 fps (már eladtam ):
INTEL Core i5 750
4GB Mushkin DDR3-1600
Sapphire Radeon HD4890 Vapor-X OC
Windows 7 x64ATI driverben semmit sem állítottam át
Játék beállítások:
grafika
textúra
egyedül a felbontás volt más: 1280×1024, de ezt át kellett állítanom most, mert nem fogadja el notebookom(#10752) Black Dragon: sosem piszkáltam catalyst beállításait, nekem sosem számított a szép grafika codban (szerintem codnak amúgy sincs olyan szép grafikája), az volt a lényeg minél könnyebben észrevegyem az ellenfelet a pályán
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz Black Dragon #10756 üzenetére
mi különbözhetne? ha ő nem állította át meg én sem?
inkább az, hogy a cod eléggé proci függő -
fazr
senior tag
válasz Black Dragon #10758 üzenetére
Ez az "fps teszt" cod4ben van, mondjuk azt nem tudom hány magra optimizálták.
Meg nem arról van szó, hogy E8400 nem viszi el rendesen, mert codban 250 fps-től nem kell több, sőt 333 fölött már csak rosszabb lesz a játékélmény. De azért egy i5-ös proci akkor is érezhetően jobb mint egy e8400 (tudom, mert i5 előtt olyanom volt)[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz 82lacas #10774 üzenetére
codban 250 fps-től nem kell több, sőt 333 fölött már csak rosszabb lesz a játékélmény
ezt arra írtam, hogy normál játékhoz 250 fps az ideális, de 333 fps pl jump szervereken néha jól jön, mert 333 fix-el szinte lehet "repülni" , de afölött több a hátrány mint az előny: kicsit ugrasz, nem tudsz olyan jól mozogni, nincs hangja a mozgásodnakminden esetre aki versenyszerűen játszik annak a maxfps 41-250 között kell legyen, mivel lanon és neten is ezek között lehet állítani cod2-ben és cod4-ben egyaránt
abban egyetértek, hogy aki nem tud játszani azon az fps nem segít, viszont az ellen aki játszani is tud és megvan a fix250-e is, akkor az egyenlő esélyekhez nem árt minél több fps (fix 125 vagy 250)
decemberben abbahagytam a versenyszerű játékot és eladtam a gépem, mostanában notebook-ról néha szoktam pubolni és 30-50 fps-el is megy lámahent
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz snataniel #10792 üzenetére
túl nagy előny alatt mit értesz?
annyi a különbség, hogy 333-al nagyobbat lehet ugrani, ami nem baj, de ami már gáz, hogy mp44-el nem ad ki hangot a menés
333-tól magasabbal meg fps mennyiségétől függően bármilyen fegyverrel mész nincs hangja a menésnek és ráadásul kisebbet lehet ugrani mint alacsony fps-el
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz catfishboy #10822 üzenetére
-
fazr
senior tag
xfire profilomban ott van a konfig legalul
de ez a gép már nincs meg, eladtam mindent mikor abbahagytam a versenyszerű játékot és most egy notebook-on pubolok néha
-
fazr
senior tag
Nem szélesvásznúm volt, ezért 1280×1024-ben játszottam itthon.
Eleinte leginkább azért vettem kisebb billentyűzetet, hogy legyen hely a közel fél méteres egérpadomnak Használat közben pedig rájöttem, hogy ez sokkal kényelmesebb és ami még jobb, hogy szinte ugyan olyan kiosztása van mint a notebook billentyűzetnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automobilista 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest