Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Smidt múzeum
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alfa, inkább omega az...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neró
őstag
Persze. De én arra céloztam, hogy hiába van egy emberkének 6 ezer órája. Azt egy 1700 órás simán be tudja lőni. Meg az sem mindegy hogy ki hogy fejlődik. Valaki már 1000 óra után tudja a helyeket valaki meg 6000 óra után sem tudja, hogy mi az a 125. Én pl, 2007 óta játszom CoD2-vel és persze utána más játékokkal is, de CoD-ba én 1750 órát csináltam és elég jól tolom - ez a lecsalózás már nálam ott tart, hogy bannolnak a (tört)szerverről. Origin nem szoktak
Ez a visszaszokás kihagyás után meg nálam valahogy pont fordítva van. Ha kihagyok és utána tolom rendszeresen akkor még jobban is szokott menni.
| www.diablohungary.hu
-
DJ WOKKY
addikt
Elnézek hozzátok is, bár a név ismerős, lehet jártam már nálatok.
A csalókról nem mondok semmit már az előttem lévő hsz-ekben már ki lett vesézve.
Én nem csalok soha, ezt úgy is csak én tudom. Na jó 1x csaltunk amikor lanoztunk haverokkal és akkor mindenki vh-zott. De ennyi, nekünk attól még nehezebben ment a játék. Mindenkinek a saját betyár becsületére bízom hogyan, milyen módszerekkel játszik. Egy jobb játékostól és egy csalótól nem szégyen kikapni... szerintem mindenki érti a célzásom.
A legjobbakat a tisztán játszó embereknek
-
Neró
őstag
Mi 2007 óta vagyunk - multigaming klán (www.skom.hu). Bár az egyik részleg inaktív és most a CoD-ban is csak lövöldözés szinten vagyunk de azért vagyunk és ez a lényeg.
A PB-t meg majd megkérdezem az egyik ismerősömet mert ő hegesztette. Vagy majd megadom az Xfire-ét.
A megígért serverek pedig az alábbiak:
(Német külföldi)
193.192.58.92:55555 - SD
193.192.58.92:29975 - DM
193.192.58.92:29960 - TDM
- Ezek rendszeresen tele vannak. Nem írnak, nem sírnak. Bár elég hardcore playerek vannak itt úgyhogy elég nehéz +-os statot csinálni.193.192.58.92:21000 - CTF
193.192.58.92:27500 - HQ
- Ezen a kettőn nem nagyon szoktak lenni.[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Neró
őstag
Hát igen. Pedig elkezdtünk CB-re is járni csak aztán mindenki megunta, hogy lecsalják. Sajnos nincs olyan anticheat program ami teljesen kiszűrné a csalásokat. Az Xray után az UAC3 már valamennyi javulást hozott de ott is vannak érdekes dolgok.
Pl. csinálnak olyat, hogy bejelentkezik UAC-ra és utána kilép de aktív marad - (CB szabályzatba az van, hogy elég csak aktívnak lenni). Persze a scan és a screenshot sem megy és így nem ér sokmindent. Azért elég csak aktívnak lenni mert a CB csapat szerint van akinek rossz gépe van a CoD-hoz és ezért nem csinál neki képeket meg laggol meg stb. Az ESL meg inaktív, úgy hogy amint kijön valami új gamma mint pl. a BF3 gyorsan áttérek rá.
Remélem olyan lesz mind a BF Free, hogy központi serverről megy vagy valami hasonló. De ez nem valószínű mert úgy nem sok értelme lenne...
(#11055) gYaLo: Igen oda legfőbbképp CB-sek járnak.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Kassadin
addikt
Köszönöm, de ha a lan dologban mindenki benne is lenne, az még odébb van, és nem csak a gyakorlás, hanem anyagiak miatt se mindegy... Saját meglátásom szerint 1 év összeszokás minimum kell lan előtt, de lehet hogy több is, megelőzve a nagy égést, és hogy mindenki magába zuhanjon emiatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Honor központjában próbáltuk ki a Magic7 Prót
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Formula-1
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest