Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Bocsi, ha cod4-ről van szó, akkor érthető.
Az már 4 magra is optimalizálva van, tehát igen, ha i5-d van, vagy hasonlo 4 magos, akkor érthető a javulás, a több fps.
De szerintem sem kell több 250 fps-nél, mivel, egyrészt kickel alapból a szerók 90%-a, ha 250 fps-nél több van, másrészt pedig nem tudod mire használni. Én 125 fps-el vígan elvagyok bárhol.
-
82lacas
csendes tag
Ez érdekes téma az fps a cod 2 ben mindenki kivan magátol h a 250 meg 333 az igazság az h nekem pl 125 az fps em ami stabil simán verek olyat akinek pl 250 a lényeg h mindenkinek a saját tudásához/persze a technikai háttér se mindegy/ legyen belőve sokx elnézek embereket mert a nagy többség azt mondta címszóval bejön 250 es fps el azt esik kel a mapon nyílván aki 300 feletti fps el bír az többnyre versenyszerűen nyomja és az ritkán fog bejönni 250re lekorlátozott pl tdm szerókra a legjobb példa erre h a múltkor haverral esett meg aki kicsit kevesebb rutinnal van mint én h bejött egy srác aki ki vólt magára h neki gémer gépe van meg h mekkora ász a 333 fps ével azt ki is kapott mint a sz&@˘r jah és havernak 100de nem satbil 100fps e van ennyit erről azzal persze én is tisztába vok h a magasabb fps szám jobb találati arányt eredményez de a lista első helyén nem az !!!FPS!!!! fog állni hanem az a játékos aki ügyesebb aki másképp látja szívesen megvitatom vele a témát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest